Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Silbertal

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Silvretta Montafon
Het hoogste punt: 2.430 m
Het laagste punt: 700 m
Hoogte skioord: 889 m
Liften in totaal: 35
Sleepliften: 7
Stoeltjesliften: 18
Gondelbaan: 10
Pistes in totaal: 117 km
Pistes:
62 km
Pistes:
45 km
Pistes:
10 km
Skiroutes: 23 km

Wintersportvakantie Silbertal - Romantische idylle in Vorarlberg

Silbertal

Silbertal is een gemeente in de regio Bludenz in Vorarlberg. De gemeente ligt op een hoogte van 889 m, telt ongeveer 830 inwoners en strekt zich uit over het gehele, gelijknamige Silbertal, dat een zijdal van Montafon is. De naam van de plaats herinnert aan de mijnbouw van edelmetalen op de Kristberg, tot ongeveer 500 jaar gelegden. Het pittoreske plaatsje biedt een heel bijzonder charme. Traditionele bouwwerken, de ongerepte natuur eromheen en natuurlijk de fascinerende bergwereld maken van Silbertal een romantisch plaatsje, dat vooral in de winterperiode tot bloei komt.

Natuurliefhebbers komen in het beschermd natuurgebied Verwall achterin het Silbertal aan hun trekken. Tijdens winterwandelingen kan het leven van alledag worden vergeten en kunt u zich volledig ontspannen. Cultuurliefhebbers kunnen zich verheugen op een heel speciaal cultureel programma: de Pfarrkirche zum heiligen Nikolaus en het mijnbouwmuseum zijn echt een bezoekje waard. Juist voor wintersporters is Silbertal een goede bestemming, want meerdere liften geven skiërs en snowboarders toegang tot het populaire skigebied Silvretta-Montafon.

Montafon

Het 39 km lange Alpendal Montafon in Vorarlberg onderscheidt zich vooral van andere plaatsen dankzij kleinere traditionele plaatsjes en een zeer bewuste omgang met de rijkelijk aanwezige natuurmonumenten van de indrukwekkende bergwereld. Om de natuur en de inheemse traditie te behouden werd zelfs de vereniging "bewusstmontafon" opgericht. Het logo van deze vereniging kenmerkt levensmiddelen die plaatselijk geproduceerd zijn. De rustige recreatieoorden in het onverstoorde dal bieden ideale mogelijkheden om zich terug te trekken, terzijde van de toeristische concentratiegebieden. Er zijn naast verschillende aantrekkelijke skigebieden ook veel vrijetijdsmogelijkheden zoals winter- en sneeuwschoenwandelen, langlauf, rodelen en schaatsen.

Vervoer Silbertal

  • Trein: Schruns (ca. 5 km), Bludenz (ca. 20 km)
  • Vliegtuig: St. Gallen (ca. 75 km), Friedrichshafen (ca. 105 km), Innsbruck (ca. 150 km)

Accommodaties in Silbertal

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Silbertal

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs