Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Sölden

1.076 Aantal beoordelingen:

94 % Aanbeveling:

Plaats 9,0
Skigebied 9,4
Informatie over het skigebied
Sölden
Het hoogste punt: 3.340 m
Het laagste punt: 1.350 m
Hoogte skioord: 1.377 m
Liften in totaal: 34
Sleepliften: 11
Stoeltjesliften: 14
Gondelbaan: 9
Pistes in totaal: 144 km
Pistes:
70 km
Pistes:
47 km
Pistes:
27 km

Wintersportvakantie Sölden – Party en poedersneeuw!

Sölden

De wereldcup-plaats Sölden (1.377 m), gelegen in het centrum van Ötztal, is een van de bekendste ski- en snowboardcentra van Europa en tegelijkertijd ook een legendarische après-ski metropool. Het skigebied (1.350-3.340 m) bestaat uit de beroemde gletsjers Rettenbach en Tiefenbach, evenals het eigen skigebied van Sölden, Giggijoch-Gaislachkogel. Deze zijn met een lift met de gletsjer verbonden, waardoor er sprake is van een perfect skigebied met 142 km piste. De "Big 3" in het skigebied van Sölden, drie bergen van 3.000 m, bieden u de gelegenheid om de betoverende bergwereld te bewonderen.

In de namiddag en ’s avonds is het ‘partytime’ in de hutten en de plaats zelf. Nu begint het feest pas echt! Sölden beschikt over een toeristische infrastructuur die elke wens vervult. In het middelpunt staat de Freizeit-Arena, waar zich het Ötztaler Alpenbad met een bad van 25 m en een belevenissauna bevindt, beiden geheel in Tiroolse stijl. Daarnaast beschikt de Freizeit-Arena ook over een schaatsbaan, sport- en tennishal, fitnessstudio, kegelbaan en bioscoop. De talrijke winkels langs de hoofdstraat nodigen uit tot shoppen. Bovendien is vanaf de 6-daagse skipas de toegang tot de James Bond avonturenwereld - 007 ELEMENTS inbegrepen in de skipasprijs.

Ötztal

Bijna geen enkel dal in de Alpen biedt de gasten zoveel keuze als het Ötztal in Tirol! Veel pistekilometers van alle niveaus, de modernste liften, afwisselende loipekilometers en ongeveer 250 bergen van 3.000 m hoogte in de gehele Ötztaler Alpen - hier slaan skiharten sneller! Daarbij komen talrijke voorbereide winterwandelpaden, gezellige hutten en ’s avonds – naar wens - feesten in de diverse bars en discotheken, een leuke sleepartij of nachtskiën. Rustige winterdorpjes, grote wintersportoorden en niet te vergeten: het Aqua Dome in Längenfeld, dat ontspanning en wellness biedt – hier is voor elk wat wils!

Vervoer Sölden

  • Trein: Ötztal (ca. 40 km), Innsbruck (ca. 85 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 85 km), Friedrichshafen (ca. 210 km), München (ca. 235 km), Salzburg (ca. 260 km)

Accommodaties in Sölden

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Sölden

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs