Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

St. Jakob im Defereggental

33 Aantal beoordelingen:

93 % Aanbeveling:

Plaats 8,6
Skigebied 8,8
Informatie over het skigebied
Brunnalm
Het hoogste punt: 2.525 m
Het laagste punt: 1.400 m
Hoogte skioord: 1.389 m
Liften in totaal: 7
Sleepliften: 4
Stoeltjesliften: 2
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 16,9 km
Pistes:
4,7 km
Pistes:
11 km
Pistes:
1,2 km
Skiroutes: 6 km

Wintersportvakantie St. Jakob in het Defereggental - puur natuur!

St. Jakob im Defereggental

In een authentiek dal, ingebed in het nationaal park Hohe Tauern in Osttirol, ligt het idyllische plaatsje St. Jakob op een hoogte van 1.389 m. Hoewel het Defereggental tegenwoordig een van de mooiste Alpendalen van Tirol is en een geliefde vakantiebestemming is geworden, is het niets van zijn oorspronkelijkheid verloren. Men vindt hier nog betoverende winterlandschappen in vrijwel onberoerde natuur, zo kunnen winterwandelaars hier volop genieten.

Het centrum van St. Jakob wordt gekenmerkt door prachtige oude steenhuizen uit de knapentijd. De bekende alm Jagdhausalm, ook wel "Klein-Tibet" genoemd, is eveneens een bezoekje waard. Het omliggende skigebied laat geen enkele wens van de wintersporter onvervuld! Een hoge sneeuwzekerheid en een romantisch Alpenpanorama maken uw vakantie buitengewoon goed!

Oost-Tirol

Het idyllische vakantieoord in Oost-Tirol wordt omringd door de betoverende omgeving van het Venedigergebergte en de Lienzer Dolomieten, de twee grootste gebergtes van Oostenrijk, en de ongerepte natuur van het nationale park Hohe Tauern. Bekijk de prachtige en indrukwekkende toppen van de Großglockner (3.798 m) en Großvenediger (3.674 m) in de regio Oost-Tirol – een berglandschap dat nauwelijks te overtreffen is! Met dank aan de indrukwekkende gletsjers biedt Oost-Tirol, in één van de sneeuwzekerste gebieden van de Alpen, aantrekkelijke skigebieden die ver weg van het massatoerisme nog tot de 'geheime' plaatsen van het land behoren. Ook kampeerders kunnen zich rondom de Großglockner uitstekend vermaken. Naast al het skiplezier kan je ook naar hartenlust rodelen, door het witte winterlandschap wandelen of in het binnenzwembad ontspannen. En aan het einde van een lange skidag kun je je laten verwennen met regionale specialiteiten in de restaurants en gasthoven.

Vervoer St. Jakob im Defereggental

  • Trein: Lienz (ca. 40 km), Kitzbühel (ca. 100 km)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 185 km), Innsbruck (ca. 190 km), München (ca. 260 km)

Accommodaties in St. Jakob im Defereggental

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie St. Jakob im Defereggental

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs