Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

St. Johann im Pongau

169 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbeveling:

Plaats 8,5
Skigebied 9,2
Pistekaart
Informatie over het skigebied
Ski amadé
Het hoogste punt: 2.188 m
Het laagste punt: 600 m
Hoogte skioord: 600 m
Liften in totaal: 97
Sleepliften: 40
Stoeltjesliften: 35
Gondelbaan: 22
Pistes in totaal: 250 km
Pistes:
110 km
Pistes:
121 km
Pistes:
19 km
Skiroutes: 18 km

Wintersportvakantie St. Johann im Pongau - De poort naar de wijde wereld van het Ski amadé!

St. Johann im Pongau

De plaats St. Johann im Pongau ligt op 600 m hoogte en is tegelijkertijd de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De plaats, in Salzach gelegen, wordt omrand door de in het noorden liggende Schieferalpen van Salzburg, de Radstädter Tauern in het zuidoosten en de uitlopers van de Ankogelgroep in het zuidwesten. Door de goede infrastructuur geldt de gemeente als ideale toegang tot het skiverbond Amadé. Hier kun je een geweldige 760 km aan pisteplezier verwachten.

Het niet ver weg gelegen Salzburg (ca. 60 km) biedt u een geweldig aanbod aan cultuur en shopping. Ook in St. Johann kunt u naast de piste aan diverse activiteiten deelnemen. Geniet van de "Christbaumstadt" rond de kersttijd, ga schaatsen, rodelen of maak een kleine skitour naar de Geisterberg met de hele familie, op deze "Teufelsroute" kun je heksen en spoken tegenkomen.

Salzburger Sportwelt - Ski amadé

De skiregio Ski amadé is toonaangevend voor de wintersport! Door de samensmelting van vijf skiregio's is een haast perfect ontsloten winterparadijs ontstaan, dat geen wensen onvervuld laat! De 25 plaatsen van de regio hebben hun eigen charme en bieden een geslaagde combinatie uit levendigheid en een gezellig dorpskarakter. Zo profiteert u van de geweldige skigebieden en kunt u dagelijks uitkijken naar de uitstekende omstandigheden op de piste. Het maakt niet uit, groot of klein, jong of oud, wie eindeloos pisteplezier zoekt, is hier op het juiste adres. En ook tijdens de après-ski kunt u uit een veelzijdig aanbod met party's, sport en plezier kiezen. Laat u overtuigen en geniet van grandioze vakantiedagen in deze unieke skiregio!

Vervoer St. Johann im Pongau

  • Trein: St. Johann im Pongau (in de plaats)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 60 km), Klagenfurt (ca. 175 km), München (ca. 230 km), Innsbruck (ca. 235 km)

Accommodaties in St. Johann im Pongau

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie St. Johann im Pongau

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs