Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

St. Stefan im Lavanttal

9 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 8,7
Skigebied 6,0
Informatie over het skigebied
Koralpe
Het hoogste punt: 2.070 m
Het laagste punt: 1.522 m
Hoogte skioord: 463 m
Liften in totaal: 7
Sleepliften: 6
Stoeltjesliften: 1
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 24 km
Pistes:
10 km
Pistes:
11 km
Pistes:
3 km

Wintersportvakantie St. Stefan in het Lavanttal – Rustige buurt in Wolfsberg!

St. Stefan im Lavanttal

In het oosten van Karinthië ligt het 64 km lange Lavanttal tussen Koralpe en Saualpe. Een van de gezellige dorpen is St. Stefan in het Lavanttal, dat tot de gemeente Wolfsberg behoort. St. Stefan ligt op maar 3,2 km afstand van het centrum, maar is toch heel rustig gelegen en goed bereikbaar.

Talrijke bezienswaardigheden, monumenten en het bijna 850 jaar oude kasteel laten zien hoe belangrijk Wolfsberg ten tijde van de Middeleeuwen was. In de stad zijn er veel inkoopmogelijkheden en een breed aanbod aan sportfaciliteiten als schaatsen, klimmen in een hal of avontuurlijke belevenissen als bungee-jumping of paragliding. Vanuit het dorp bent u binnen ca. 20 minuten bij de Koralpe, waar vele wandelroutes op het markante plateau starten en waar zich ook het dalstation van het gelijknamige skigebied bevindt.

Lavanttal

In het oostelijke Karinthië ligt verdeeld over 64 km het uitgestrekte Lavanttal, waar de naamgever, de rivier Lavant, stroomt. Het landschap behoort tot de meest aantrekkelijke en zonnige bestemmingen van Oostenrijk, waar het zijn bijnaam “paradijs Karinthië” vandaan heeft gekregen. De idyllische dorpen Wolfsberg, Sankt Andrä en Bad Sankt Leonhard vormen met samen 60.000 inwoners de belangrijkste gemeentes van het dal. Het lagere Lavanttal tussen de huisbergen Koralpe en Saualpe biedt vele mogelijkheden voor vrijetijdsbestedingen. In de winter kunt u voor een gevarieerde sportvakantie de Koralpe met de skigebieden Große Speikkogel (met 2.140 m de hoogste piek in de regio), Klippitztörl, Weinebene en Hebalm verkennen.

Vervoer St. Stefan im Lavanttal

  • Trein: St. Stefan (in het dorp), Wolfsberg (ca. 4 km)
  • Vliegtuig: Klagenfurt (ca. 60 km), Graz (ca. 80 km)

Accommodaties in St. Stefan im Lavanttal

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie St. Stefan im Lavanttal

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs