Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Thaur

201 Aantal beoordelingen:

87 % Aanbeveling:

Plaats 8,4
Skigebied 7,9
Informatie over het skigebied
Ski plus City Pass
Het hoogste punt: 3.210 m
Het laagste punt: 856 m
Liften in totaal: 111
Sleepliften: 55
Stoeltjesliften: 32
Gondelbaan: 24
Pistes in totaal: 291 km
Pistes:
102 km
Pistes:
148 km
Pistes:
41 km
Skiroutes: 48 km

Skiregio Ski plus City Pass

De Ski plus City Pass bestaat uit de dertien skigebieden Stubaier Gletscher, Axamer Lizum, Skizentrum Schlick 2000, Kühtai, Hochötz, Muttereralm, Bergeralm, Nordkette, Serlesbahnen, Elferbahnen, Patscherkofel, Rangger Köpfl en Glungezer. In totaal biedt de pas (856 - 3.210 m) 291 km zeer afwisselende pistes van een makkelijk tot gemiddeld niveau. Alle gebieden liggen dicht bij de stad Innsbruck en zijn door gratis skibussen met de stad en de omliggende vakantiedorpen verbonden.

De met 10 km langste afdaling van de regio bevindt zich aan de Stubaier gletsjer en is vanwege zijn lage moeilijkheidsgraad ook voor gevorderde beginners geschikt. Profs daarentegen kunnen hun conditie op de olympia-afdaling aan de Patscherkofel op de proef stellen. Verschillende gebieden staan voor snowboarders ter beschikking en tevens kunnen zij zich bijvoorbeeld op de bergtop van de Patscherkofel uitleven.

Snowboarders komen zowel in het Nitro Skylinepark Innsbruck in het Nordpark met quarterpipes, jumps, slides, tables en 120 m lange superpipe evenals in het funpark aan de Rangger Köpfl aan hun trekken. Heerlijke off-piste mogelijkheden en skiroutes bij Glungezer, Patscherkofel en in Nordpark completeren het aanbod voor snowboarders en freeriders. Voor allen die ook 's avonds hun ski’s nog niet willen uitdoen, staat de 3,5 km lange verlichte piste Rangger Köpfl ter beschikking.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Thaur

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Thaur

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs