Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Vent

25 Aantal beoordelingen:

92 % Aanbeveling:

Plaats 8,4
Skigebied 8,8
Informatie over het skigebied
Vent
Het hoogste punt: 2.646 m
Het laagste punt: 1.900 m
Hoogte skioord: 1.900 m
Liften in totaal: 6
Sleepliften: 4
Stoeltjesliften: 2
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 15 km
Pistes:
5 km
Pistes:
10 km
Pistes:
0 km

Skigebied Vent

Skigebied Vent

"Klein maar fijn" is niet alleen het motto van het plaatsje maar ook van het skigebied Vent. Op in totaal 15 pistekilometers met 5 km aan makkelijke en 10 km aan gemiddelde afdalingen kunt u van de ideale voorwaarden genieten. Het zonovergoten skigebied is zowel voor beginners als gevorderden geschikt en biedt op het parcours van het dalstation "Wildspitze" naar het bergstation "Wilder Mann" een prachtig panorama. Hier zult u nooit last hebben van drukke pistes of lange wachttijden bij de lift. Dat is bijzonder mooi voor gezinnen. Als u dus van iets kleinere maar perfect geprepareerde pistes houdt en liever ontspannen wilt skiën, dan is dit skigebied ideaal voor u.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Vent

In Vent is alles heel rustig maar dat betekent niet dat u niet van een actief avondprogramma kunt genieten. In originele restaurants kunt u zich met culinaire lekkernijen laten verwennen en in "Postkastl" kunt u zelfs een beetje après-skiën. Iedereen die wat meer entertainment wenst, kan de 5 km lange rodelbaan bezoeken. Iedere maandag kunt u hier zelfs bij fakkellicht rijden.

Bovendien mag je de sneeuwschoenwandelingen rond om de Ötztaler Alpen niet missen. De regio staat hierom bekend en de toeren zullen vanwege het unieke panorama zowel beginners als ook ervaren bergbeklimmers enthousiast maken. Een uitstapje naar het après-ski centrum Sölden is ook altijd een echte aanrader.

Snowpark: Area 47 Snowpark Sölden Vent

In het skigebied van Vent is er een klein snowpark. In het ca. 17 km verderop gelegen Sölden, bij de Giggijoch, vindt u het freestyle hoogtepunt van het Ötztal: "Area 47 Snowpark". De designer van het park, Tomek Zwolak en zijn crew zorgen dagelijks voor perfect geprepareerde schansen en dergelijke. Het snowpark is met 6 hectare het grootste snowpark dat op 2.450 m gelegen is. Gevorderden en beginners kunnen hier op 3 verschillende niveaus genieten van de grote hoeveelheden kickers, tubes, rails en boxen.

Voor een extra kers op de freestyle-taart zorgt de Elephant Box of de GO PRO Special, hierdoor kunnen freestylers hun creativiteit op het hoogste niveau laten zien. Tevens is er een "Chill Area" met ligstoelen en lekkere muziek. Alle freestyle liefhebbers moeten sowieso een keer een bezoek brengen aan "Area 47 Snowpark".

Het skigebied Vent is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Oostenrijk

Beoordelingsrapport van experts Vent

Het testrapport Vent is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(2,7 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Vent

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Vent

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs