Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Walchsee

493 Aantal beoordelingen:

93 % Aanbeveling:

Plaats 8,5
Skigebied 7,8
Informatie over langlaufen
Walchsee

121 km km loipe:

Langlauf Walchsee

De loipes in de regio Kaiserwinkl zijn zeer populair en werden terecht bekroond met het Tiroler Langlauf kwaliteitslabel! In een loipenetwerk van 240,5 km (121 km klassiek en 119,5 km skating) vinden alle langlauffans vele routes voor zowel de klassieke als de skatingstijl.

De langste en ook de meest uitdagende langlaufloipe is de Kaiserwinklloipe. Deze ronde van 23 km verbindt de vakantieoorden Kössen, Walchsee en Schwendt met elkaar. De eenvoudigere loipen zijn bijvoorbeeld de loipen door de dorpen Schwendt en Walchsee die tussen de 2 en 3 km lang zijn. De Hochauloipe in Kössen is met haar lengte van 5,5 respectievelijk 9 km geschikt voor de ervaren en vitale langlaufer.

Meerdere loipen in de regio zijn de Griesenau nabij Schwendt, de Seeloipe rondom de Walchsee (8 km) of de Miesbergloipe (ca. 13 km). In Walchsee en omgeving vinden de fans van de noordse wintersport afwisselende loipes met een lengte van in totaal meer dan 70 km.

Het hoogtepunt van het langlaufseizoen is de jaarlijkse "Koasalauf" (Tirools voor "Kaiserlauf"), die in 2015 op 7 en 8 februari plaatsvindt. Met dit volkslanglaufspektakel doen elk jaar circa 2000 langlaufers mee!

Het loipenetwerk van de regio Kaiserwinkl is bekroond met het Tiroler Langlauf kwaliteitslabel!
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Accommodaties in Walchsee

Kaart vergroten

Zoeken…

: Langlauf Walchsee

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs