Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Warth-Schröcken

66 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbeveling:

Plaats 8,7
Skigebied 9,3
Pistekaart
Warth-Schröcken
Informatie over het skigebied
Warth-Schröcken
Het hoogste punt: 2.050 m
Het laagste punt: 1.500 m
Hoogte skioord: 1.500 m
Liften in totaal: 15
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 12
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 35 km
Pistes:
0 km
Pistes:
23 km
Pistes:
12 km
Skiroutes: 9 km

Wintersportvakantie Warth-Schröcken – sneeuwzeker in Arlberg!

Warth-Schröcken

De plaatsjes Warth en Schröcken gelden als een echte geheime tip, de beide dorpen kennen nog een typisch dorps karakter. De dorpjes liggen ver weg van het massa toerisme tussen Arlberg, Lechtal en het Bregenzerwald in een gebied waar ieder jaar weer grote hoeveelheden aan sneeuw uit de lucht komen vallen. Het skigebied van Warth-Schröcken, dat je direct vanuit Warth bereikt, geldt als een van de sneeuwrijkste gebieden van Europa - er valt jaarlijks 11 m sneeuw! In Warth, het hoogst en tweede kleinst gelegen dorpje van Vorarlberg, heb je direct toegang tot het skigebied. En ook vanaf Schröcken uit rijd je in ca. 5 tot 10 min met de skibus naar het skigebied (eventueel tegen betaling). Het plaatsje aan de voet van de Hochtannbergpas is zonnig gelegen. Het grote voordeel is daarnaast dat wintersporters naar een dag op de piste direct het gezellige dorpje binnen kunnen skiën.

Bregenzerwald

Tussen de Bodensee en de Arlberg, in het uiterste westen van Oostenrijk, is het Bregenzerwald gelegen. Het noordelijke landdeel is heuvelachtig, naar het zuiden toe wordt het dal nauwer en worden de bergen steiler. Het Bregenzerwald wordt sterk beïnvloed door haar Schwäbische (zuiden van Duitsland) en Zwitserse buren en oude tradities zijn tot de dag van vandaag bewaard gebleven. Een goed voorbeeld daarvan is de 'Käsestraße', een samenwerking van boeren, herbergiers, ambachtslui en handelsbedrijven, die zich toeleggen op de traditionele kaasproductie. Verzuimt u ook niet, de 'Bregenzerwälder Bergkäse' te proberen. Het gebied is ook bekend om haar sneeuwzekerheid. Geniet u van meer dan 506 km en het mooie panorama van het Bregrenzerwald!

Vervoer Warth-Schröcken

  • Trein: St. Anton am Arlberg (ca. 35 km), Bludenz (ca. 40 km)
  • Vliegtuig: St. Gallen (ca. 80 km), Friedrichshafen (ca. 100 km), Innsbruck (ca. 130 km), Zürich (ca. 175 km), München (ca. 280 km)

Accommodaties in Warth-Schröcken

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Warth-Schröcken

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs