Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Westendorf

219 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbeveling:

Plaats 9,2
Skigebied 9,4

Langlauf Westendorf

Informatie over langlaufen

24,5 km km loipe:

Geniet van het sprookjesachtige winterlandschap van Brixental op een van de goed uitgebouwde en geprepareerde langlaufloipes in de regio. In Westendorf wachten je in totaal 18,5 km aan loipes in de klassieke stijl met makkelijke moeilijkheidsgraad. De makkelijke loipe Westendorf laat je ontspannen de prachtige omgeving van de plaats zien. Een aanrader is de Aunerloipe met 12 km, een van de langste loipes in de regio.

Rondom de Wilde Kaiser vind je bovendien een netwerk van ongeveer 65 km aan loipes, geschikt voor iedereen. Dit netwerk biedt aansluiting aan de loipes bij St. Johann en Kitzbühel. Verder is de 2,8 km lange hoogteloipe bij Hochbrixen erg mooi, die je met een indrukwekkend panorama-uitzicht zal belonen.

Een hoogtepunt is ook de verlichte loipe in Scheffau. Enthousiaste langlaufer kunnen hier in de winter dagelijks tot 21.30 uur rondjes maken. Ook in de buuroorden Ellmau, Going, Hopfgarten en Itter staan je talrijke loipes ter beschikking, met makkelijker en moeilijker niveau, zodat je altijd op nieuwe manieren de omgeving kunt verkennen.
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Accommodaties in Westendorf

Kaart vergroten

Zoeken…

: Langlauf Westendorf

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs