Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Karpacz

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Winterpol Karpacz
Het hoogste punt: 805 m
Het laagste punt: 730 m
Hoogte skioord: 480 m
Liften in totaal: 2
Sleepliften: 1
Stoeltjesliften: 1
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 2,5 km
Pistes:
1,1 km
Pistes:
1,4 km
Pistes:
0 km
Pistekaart
Winterpol Karpacz

Wintersportvakantie Karpacz – populaire bestemming in de buurt van de Sněžka!

Karpacz

Karpacz ligt op een hoogte tussen 480 en 885 m in het zuidwesten van Polen, dichtbij de grens naar Tsjechië, waar ook de Sněžka (1.602 m) ligt. De stad in de woiwodschap Neder-Silezië is een populaire wintersportbestemming en geldt als het meest belangrijke toeristische centrum van het Reuzengebergte op de Poolse kant. Karpacz is erg belangrijk, bijvoorbeeld woonde hier ook de berggeest Rübezahl. Ook de auteur Theodor Fontane heeft zijn inspiratie hier opgedaan.

In de winter overtuigd Karpacz wintersporters en wandelaars door de idylle. Karpacz is al lang een toeristische bestemming, meer over het verleden van de stad kunt u in het museum voor sport en toerisme ontdekken. Ook de houten kerk is door de gevels oogstrelend.

Tussen de Sněžka en het natuurpark Karkonoski gelegen, is Karpacz de ideale bestemming voor een ontspannen wintersportvakantie.

Reuzengebergte

Het Reuzengebergte ligt aan de grens tussen Polen en Tsjechië en wordt zo genoemd door de enorme optische aanwezigheid. Er ligt maar een derde van in Polen, maar toch bevindt zich hier de hoogste berg en ook bekendste top, de Śnieżka (1620 m). Typisch voor dit landschap zijn de steenachtige rotsen en mooie bergmeren. Al honderden jaren trekt het Reuzengebergte, dat grotendeels als nationaal park beschermd is, toeristen uit de hele wereld aan. In de wintersportcentra van het Reuzengebergte vindt u alles wat u voor een goed geslaagde skivakantie nodig heeft: goed geprepareerde pistes, moderne liftinstallaties en oneindige langlaufloipes op prachtige hoogplateaus.

Vervoer Karpacz

  • Trein: Jelenia Góra (ca. 20 km)
  • Vliegtuig: Wroclaw (ca. 125 m), Praag (ca. 185 km), Dresden (ca. 190 km), Katowice (ca. 310 km)

Accommodaties in Karpacz

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Karpacz

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs