Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Świeradów-Zdrój

41 Aantal beoordelingen:

87 % Aanbeveling:

Plaats 8,5
Skigebied 7,5
Pistekaart
SKI & SUN Świeradów-Zdrój
Informatie over het skigebied
SKI & SUN Świeradów-Zdrój
Het hoogste punt: 1.060 m
Het laagste punt: 620 m
Hoogte skioord: 450 m
Liften in totaal: 2
Sleepliften: 1
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 2,5 km
Pistes:
0,5 km
Pistes:
2 km
Pistes:
0 km

Wintersportvakantie Świeradów-Zdrój – kleine maar fijne bestemming in Neder-Silezië!

Świeradów-Zdrój

Aan de voet van het IJzergebergte, ver bij het massatoerisme vandaan ligt Świeradów-Zdrój. Het kuuroord ligt tussen de Wysoki Grzbiet en de Kamienicki Grzbiet. Bekend staat Świeradów-Zdrój om zijn microklimaat, het radongehalte in de lucht evenals de genezende bronnen en venen. In het kuurpark kunt u tegen betaling het beroemde "heilige water" van Świeradów-Zdrój kopen. De hotels ter plaatse bieden thermale kuren aan die heerlijk zijn na een dag op de piste.

Een alternatief voor de wintersport zijn tevens de bezienswaardigheden. Dichtbij het park is het kuurhuis met een 45 m hoge toren. Erbij aangesloten zijn 2 gebouwen, waar u kuurbehandelingen kunt boeken. Erg bijzonder is de verbinding van de 2 gebouwen, een 80 m lange wandelhal. De indrukwekkende houtbewerking is de langste van Neder-Silezië. Er vinden concerten en bals plaats.

Reuzengebergte

Het Reuzengebergte ligt aan de grens tussen Polen en Tsjechië en wordt zo genoemd door de enorme optische aanwezigheid. Er ligt maar een derde van in Polen, maar toch bevindt zich hier de hoogste berg en ook bekendste top, de Śnieżka (1620 m). Typisch voor dit landschap zijn de steenachtige rotsen en mooie bergmeren. Al honderden jaren trekt het Reuzengebergte, dat grotendeels als nationaal park beschermd is, toeristen uit de hele wereld aan. In de wintersportcentra van het Reuzengebergte vindt u alles wat u voor een goed geslaagde skivakantie nodig heeft: goed geprepareerde pistes, moderne liftinstallaties en oneindige langlaufloipes op prachtige hoogplateaus.

Vervoer Świeradów-Zdrój

  • Trein: Krzewina Zgorzelecka (ca. 50 km), Görlitz (ca. 55 km)
  • Vliegtuig: Wrocław (ca. 150 km), Dresden (ca. 155 km), Praag (ca. 165 km)

Accommodaties in Świeradów-Zdrój

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Świeradów-Zdrój

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs