Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Tatranská Lomnica

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Pistekaart
Tatranská Lomnica
Informatie over het skigebied
Tatranská Lomnica
Het hoogste punt: 2.190 m
Het laagste punt: 888 m
Hoogte skioord: 850 m
Liften in totaal: 9
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 4
Gondelbaan: 3
Pistes in totaal: 11,8 km
Pistes:
5,4 km
Pistes:
5,2 km
Pistes:
1,2 km
Skiroutes: 0 km

Wintersportvakantie Tatranská Lomnica - skiplezier in het hartje van de Hoge Tatra!

Tatranská Lomnica

Aan de voet van het massief Lomnický Štítam op ca. 850 m hoogte ligt het toeristische centrum van de Hoge Tatra. In Tatranská Lomnica bevindt zich het Tatra nationaal park dat in 1992 door de UNESCO samen met het nationaal park van de Poolse buren tot biosfeerreservaat uitgeroepen werd. In het museum van het nationaal park Tatra kunnen bezoekers meer te weten komen over de natuur, haar bescherming en de geschiedenis van het nationaal park. Daarnaast biedt Tatranská Lomnica perfecte toegang tot het skigebied: de cabinebaan in de plaats brengt u over het meer Skalnaté pleso naar de Lomnický štít (2.632 m) de op twee na hoogste top van de hoge Tatra.

Hoge Tatra

De hoge Tatra is een van de oudste vakantieregio's in Slowakije, dat in het noordelijke deel van het land aan de grens van Polen ligt. Het is het hoogste gebergte van Slowakije met in totaal 25 toppen van meer dan 2.600 m hoogte en daarmee behorend tot de kleinere gebergtes van Europa. Een bijzonder overzicht op het wonderschone hooggebergte landschap biedt de top van de piramidevormige Lomniter Spitze (Lomnický štít), die met haar 2.634 m de tweede hoogste verg van de hoge Tatra is. In het oudste nationale park van Slowakije zijn er vijftien gemeentes met in totaal zeven skicentra. Een bezoek aan de Hoge Tatra, “het kleinste hooggebergte van Europa”, loont zich op elk moment doordat het een Alpengevoel heeft, maar minder hectisch en een stuk goedkoper.

Vervoer Tatranská Lomnica

  • Trein: Tatranská Lomnica (in de plaats), Poprad-Tatry (ca. 20 km), Kesmark (Kežmarok) (ca. 20 km)
  • Vliegtuig: Poprad-Tatry (ca. 20 km), Kaschau (Košice) (ca. 140 km), Krakau (Kraków) (ca. 145 km), Bratislava (ca. 330 km)

Accommodaties in Tatranská Lomnica

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Tatranská Lomnica

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs