Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Harrachov

102 Aantal beoordelingen:

87 % Aanbeveling:

Plaats 9,4
Skigebied 8,0
Informatie over het skigebied
Sportareal Harrachov
Het hoogste punt: 1.020 m
Het laagste punt: 650 m
Hoogte skioord: 650 m
Liften in totaal: 5
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 3
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 8 km
Pistes:
4 km
Pistes:
3 km
Pistes:
1 km

Skigebied Sportareal Harrachov

Skigebied Sportareal Harrachov

Het skigebied Harrachov ligt in het nationale park 'Reuzengebergte'. Het strekt zich van de gelijknamige plaats (650 m) over de berg Čertova Hora (Duivelsberg) tot op 1.020 m hoogte uit. Hier kunt u goed verzorgde pistes van 8 km lengte en 5 liften vinden. Meerdere sneeuwkanonnen zorgen voor goede sneeuwvoorwaarden en maken tot maar liefst 5 maanden per jaar gebruik van de pisten mogelijk.

De zwarte route “sjezdovka cerna” is de moeilijkste van het skigebied. De piste "sjezdovka cerena" is met de stoeltjeslift te bereiken, die voorbij de skispringschansen gaat en een groots uitzicht biedt. Rondom de plaats vindt men bovendien meerdere kleine hellingen, die vooral voor beginners zeer geschikt zijn. Met de skipas “skiregio.cz” kan bovendien gebruik worden gemaakt van de pistes bij Paseky (10 km), Rejdice (3,5 km) en Prychovice (3,5 km).
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Harrachov

Ook in Tsjechië kan, dicht bij de Poolse grens, tot in de nacht worden geskied. Rondom Harrachov nodigen de afdalingen je meerdere keren per week uit tot nachtskiën. Niet alleen het skigebied Harrachov zelf, maar ook de omliggende nachtskigebieden zoals bijvoorbeeld het skigebied Skiareál Šaldoland bieden hun gasten veel mogelijkheden om tot in de avonduren te skiën. Wie de skipas "Skiregion CZ" bezit, kan de nabijgelegen pistes bij Rejdice en Prychovice gebruiken om te nachtskiën. Voor iedereen die alleen de avonduren wil gebruiken, zijn er tickets die alleen geldig zijn voor het plezierige nachtskiën.

Après-ski Harrachov

In Harrachov is er ook genoeg après-ski plezier. In diverse bars, restaurants en discotheken kan men 's avonds flink feesten. De discotheek Discoland, evenals de discotheek Sklářská chalupa met zijn vloer van glas zijn tot diep in de nacht geopend!Naast feesten kan men ook een sledetocht maken, een zwembad bezoeken of naar het fitnesscentrum gaan. Verdere mogelijheden zijn een bowlingavond, een bezoek aan de skivliegschans evenals een tochtje naar de glashut Novosad & Syn. Ook een bezoekje aan de winkels in Harrachov zorgt voor het nodige plezier. Een bezoekje aan de lokale bierbrouwerij moet men zeker niet laten schieten!

Snowpark: Snowpark Harrachov

Elk soort freestyler vindt in het snowpark Harrachov wat wils. Het funpark ligt direct naast de lift en biedt met diverse kickers en rails evenals een 'U'-ramp variatierijke obstacles. De sneeuwinstallaties zorgen bovendien voor een lang seizoen.

Dit park is een goed alternatief naast de gemarkeerde pistes en vooral geschikt voor adrenalinejunkies.

Het skigebied Sportareal Harrachov is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Tsjechië

Beoordelingsrapport van experts Sportareal Harrachov

Het testrapport Sportareal Harrachov is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(2,9 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski

Accommodaties in Harrachov

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Harrachov

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs