Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Špindleruv Mlýn

233 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbeveling:

Plaats 8,2
Skigebied 8,3
Informatie over het skigebied
Skiareal Špindleruv Mlýn
Het hoogste punt: 1.235 m
Het laagste punt: 702 m
Hoogte skioord: 718 m
Liften in totaal: 23
Sleepliften: 17
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 28 km
Pistes:
10 km
Pistes:
16 km
Pistes:
2 km

Skigebied Skiareal Špindleruv Mlýn

Skigebied Skiareal Špindleruv Mlýn

Het skigebied van Špindleruv Mlýn ligt op een hoogte van 700 - 1235 m en biedt in totaal ca. 28 km piste, die door 23 liften met elkaar zijn verbonden. Het is ontstaan uit de skigebieden Medvedín en Svaty Petr, die zich over beide kanten van de plaats uitstrekken. Door een skibus zijn deze skigebieden perfect met elkaar verbonden. De gemoderniseerde liften zorgen ervoor dat de wachtrijen kort blijven.

Medvedín heeft vooral gemakkelijke en gezinsvriendelijke pistes en zorgt met leuke bosafdalingen tot 4 km lengte voor veel vermaak! Op de zonnige hellingen aan de Horní Mísecky en de sneeuwbars kunt u heerlijk genieten, terwijl boarders zich in het funpark kunnen uitleven. Bij Svatý Petr zijn er enkele aantrekkelijke rode en zwarte afdalingen zoals de wereldcup slalompiste. De grootste sneeuwinstallatie van Tsjechië voorziet de al sneeuwzekere afdalingen in geval van nood met de nodige lading poeder. Om ervoor te zorgen dat ook aan deze kant van het skigebied de boarders niets te kort komen, is er het funpark met halfpipe! De skipas Skiareal Špindleruv Mlýn is voor het hele gebied van Špindleruv Mlýn geldig.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Špindleruv Mlýn

Een bijzonder hoogtepunt in het skigebied Spindlermühle is het nachtskiën. Hier in het populaire Tsjechische skigebied kan dagelijks van 18 tot 21 uur ook nog bij maneschijn en op verlichte pistes worden geskied. Dan zijn de rode piste Hromovka I met de ongeveer 1,5 km alsmede de blauwe piste Horni Misecky sjezdovka nr. 14 met ongeveer 300 m piste voor alle nachtelijke skiërs geopend. Een lift brengt de nachtskiërs steeds opnieuw naar de top totdat ook de meest actieve wintersporters er genoeg van hebben.

Après-ski Špindleruv Mlýn

Levendige après-ski wacht ook in Špindleruv Mlýn op zijn wintersporters: ongeveer vijftig bars, restaurants en discotheken bieden een leuk programma en vereisen ook enige conditie! Špindleruv Mlýn doet niet onder voor de Oostenrijkse après-ski, doordat het met lage prijzen en een ongedwongen sfeer het internationale publiek vermaakt. Overdag begint het al in de typische skihutten, de zogenoemde gebouwen. Onder Svatý Petr zorgt de Audi-bar voor de juiste stemming en in de plaats zelf wordt in discotheken en bars als de “Silver Rock Music Bar” of de “Disco Dolska Felicity” verder gefeest!

Wie liever een rustige avond heeft, kan naar een van de vele restaurants gaan en van de regionale specialiteiten als knödel of de aardappelpannenkoek genieten. Degenen die naast de piste sportief bezig willen zijn, kunnen naar het fitnesscentrum of de tennishal gaan of rodelen. U kunt bijvoorbeeld ontspannen tijdens een paardensleetocht door het betoverende winterlandschap.

Snowpark: Burton Snowpark Svatý Petr Špindleruv Mlýn

Freestylers vinden in het skigebied Špindleruv Mlýn twee funparken - in het gebied Horní Mísecky en bij Svatý Petr. Het Burton snowpark Svatý Petr lokt vooral met een halfpipe, waar ook internationale wedstrijden plaatsvinden. Erbij komen kickers, een big air en een cross-route voor snowboarders evenals voor skiërs.

Optimaal van de piste vandaan gelegen ligt het snowpark Horní Mísecky. Dit is met een eigen lift bereikbaar en biedt met diverse rails, boxen, kickers en een jib combo alles wat het freestyler-hart begeert.

Het skigebied Skiareal Špindleruv Mlýn is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Tsjechië

Beoordelingsrapport van experts Skiareal Špindleruv Mlýn

Het testrapport Skiareal Špindleruv Mlýn is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(3,3 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Špindleruv Mlýn

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Špindleruv Mlýn

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs