Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty

Langlauf VS

In de VA is langlaufen nog niet zo bekend als in Europa, wordt echter steeds bekender.Midden in de Rocky Mountains bevinden zich het ski-oord Breckenridge. Langlauffans kunnen zich hier verheugen over 32 km loipen - en dat in de prachtige omgeving van White River National Forest.
Verdere informatie tot Langlauf in Breckenridge.Nog relatief onbekend is de plaats Copper Mountain. Hier kan men op ca. 25 km loipen door het wondermooie nationale park lopen. Door de verschillende geografische structuren in het nationale park is dit gebied zowel voor beginners als voor gevorderden geschikt. Wie ook graag ´s nachts onderweg is zal zich over het gevarieerde nachtleven verheugen. Hier, net zoals in de andere vrijetijdsservices, geldt: "klant is koning"
Verdere informatie over langlauf in Copper Mountain. Eveneens aan te bevelen zijn de loipen rondom Vail/Beaver Creek met een lengte van in totaal 35 km. Voor langlauf geinteresseerden is ook het langlaufcentrum in Beaver Creek een mooie bestemming. Het langlaufcentrum bevindt zich boven de Strawberry ParkExpress liften.
Verdere informatie over langlauf in Vail/Beaver Creek.

Langlaufbestemmingen VS

Kaart vergroten

plaats Km aan loipes Hoogte
17 km 2.445 m
125 km 2.765 m