Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Breckenridge

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Breckenridge
Het hoogste punt: 3.914 m
Het laagste punt: 2.908 m
Hoogte skioord: 2.926 m
Liften in totaal: 26
Sleepliften: 9
Stoeltjesliften: 16
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 123 km
Pistes:
27 km
Pistes:
52 km
Pistes:
44 km

Skigebied Breckenridge

Skigebied Breckenridge

Het Summit Ticket geldt alle dagen in Breckenridge, Keystone en Arapahoe Basin en voor de helft van de dagen ook in Vail en Beaver Creek. Daarmee heeft u de mogelijkheid in totaal 639 km pistes en 111 liften te gebruiken! Angst voor een slechte sneeuwval of vies weer? Daar u hoeft u bij een vakantie in Breckenridge geen rekening mee te houden! Midden in de Rocky Mountains kan geen enkel skigebied in Europa tegen de hoogte van het skigebied in Breckinridge (2-908 - 3.914 m) op. De afwisselingsrijke, overwegend zware pistes en ontelbare woudafdalingen laten ieder skihart harder kloppen. In totaal staan 954 hectare uitgebreide vlaktes en 26 liften ter beschikking, die u 123 km pistes van verschillende moeilijkheidsgraden brengen. Goede service heeft hier, zoals in de gehele regio, de hoogste prioriteit. De pisten zijn klantgericht gemaakt zodat men nauwelijks hoeft te wachten. Bijzonder hoogtepunt is de afdaling 'Four O'Clock', die met een lengte van 5,6 km 100% skiplezier garandeert! Daarnaast maken verschillende parken en halfpipes het aanbod compleet voor de veeleisende skiërs en snowboarders.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Breckenridge

Breckenridge is ook 's nachts nog zeer levendig! Talrijke pubs met live muziek, lounges, disco's en bars brengen u uitgebreide partynachten! Wanneer u de avond liever sportief doorbrengt, kunt u naast de sneeuwschoenwandelingen en rodelafdalingen de avond in Keystone doorbrengen. Bijna het hele skigebied is verlicht en garandeert iedere skiër en snowboarder tot 23.00 uur een eenmalige ervaring. Wie zich voor de geschiedenis van Breckenridge interesseert, kan deelnemen aan een historische stadstoer, waarbij men ook nog de omliggende goudmijnen kan bezichtigen. Indien u flink wilt shoppen, raden wij u een bezoek aan het outlet-dorp Silverthorne aan. Hier vindt u talrijke merkproducten (b.v. Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi's, Gap, Calvin Klein, Nike, etc.) met prijzen die vaak 50% tot 75% goedkoper zijn dan in Nederland. Ook op culinarisch vlak wordt in Breckenridge gezorgd. Naast talrijke goede steakshouses zijn er ook vele restaurants, die hoogwaardig internationaal eten serveren.

Snowpark: Breckenridge

snowpark_description

Het skigebied Breckenridge is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden VS

Beoordelingsrapport van experts Breckenridge

Het testrapport Breckenridge is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,3 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden