Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Vail

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Vail
Het hoogste punt: 3.433 m
Het laagste punt: 2.457 m
Hoogte skioord: 2.445 m
Liften in totaal: 31
Sleepliften: 9
Stoeltjesliften: 20
Gondelbaan: 2
Pistes in totaal: 234 km
Pistes:
57 km
Pistes:
84 km
Pistes:
93 km

Skigebied Vail

Skigebied Vail

Vakantiegangers hebben in Vail gegarandeerd sneeuwzekerheid. Het skigebied is 2.141 hectare groot (2.457 - 3.433 m hoog), heeft 234 voornamelijk moeilijke pistekilometers en 31 liften en werd al meerdere keren bekroond als beste skigebied van de VS. Goede service is hier zeer belangrijk, de pistes zijn zeer ruim vormgegeven en bij de liften hoef je nauwelijks te wachten. De Front Side bezit heerlijk geprepareerde individuele afdalingen, in de Blue Sky Basin vindt je vooral natuurlijke, zonnige pistes. In de zeven vrijwel ongerepte dalen, de Back Bowls, komen vooral liefhebbers van diepe sneeuw aan hun trekken. Snowboarders vinden in Vail meerdere funparken met veel elementen zoals super- en halfpipe.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Vail

Talrijke après-ski hutten, disco's en bars nodigen in Vail uit tot lange feestnachten! Opmerkelijk is ook het culturele aanbod, dat o.a. 1 x per week concerten aanbiedt. Bovendien vindt u hier het beste vrijetijdsaanbod in heel Noord-Amerika - snelle bobsleeritten, sneeuwscooter uitstapjes of een romantische paardensleetocht, u heeft de vrije keuze! Een bijzondere ervaring is het vrijetijdscentrum 'Adventure Ridge' op de bergtop. Bij een prachtig uitzicht kan je bijvoorbeeld trampoline springen, schaatsen of ski-biken! Bovendien zijn er meerdere spa's waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Snowpark: Vail

Vail biedt 3 terreinparken met 2 halfpipes. Het grootste park is het "Golden Peak"-park dat via de Riva-Express bereikbaar is. Hier vindt u meer dan 30 jibs, boxen en rails alsmede 9 kickers met verschillende hoogtes. Een 4 m hoge halfpipe is er om te oefenen voor de 6,7 m hoge superpie. Hier vinden regelmatig de US Open Snowboard Championships plaats.

De andere 2 parken zijn aan de westelijke kant van de berg gelegen, gelijk onder de Eagle's Nest. Het "Bwana Park" is voornamelijk voor gevorderde skiërs, maar beschikt tevens over een beginnersline. Er zijn hier rond 25 obstacles en een shred bench te vinden. In het "Pride Park" zijn er wat makkelijkere jumps voor iedereen. Bovendien is deze via de Pride-Express bereikbaar, waardoor je in beide parken op bijna 2 km kan riden.

Het skigebied Vail is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden VS

Beoordelingsrapport van experts Vail

Het testrapport Vail is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,6 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Vail

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Vail

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs