Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Winter Park

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Winter Park
Het hoogste punt: 3.676 m
Het laagste punt: 2.743 m
Hoogte skioord: 2.765 m
Liften in totaal: 25
Sleepliften: 5
Stoeltjesliften: 19
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 143 km
Pistes:
37 km
Pistes:
27 km
Pistes:
79 km

Skigebied Winter Park

Skigebied Winter Park

Het skigebied Winter Park bestaat uit de vier toppen Winter Park Mountain, Parsenn Bowl/Vasquez-Cirque, Vasquez-Ridge en Mary Jane, die allemaal met elkaar verbonden zijn. Het strekt zich uit over 1.246 hectare op een hoogte van 2.743 tot 3.676 m, biedt 25 liften en rond 143 verschillende, overwegend veeleisende pistekilometers. Het skigebied Mary Jane staat bekend om de gladste en mooiste buckelpistes ter wereld. U kunt genieten van de pure adrenaline-kick die wetenschappers van de University of Denver, University of Colorado en Regis University in Colorado in 2009 al onderzocht en bevestigd hebben! In Vasquez-Cirque komen diegene aan hun trekken, die van extreem steile afdalingen houden.

Vanuit ieder bergstation loopt meestal een gemakkelijke, groene en een moeilijke, zwarte piste. Het Discovery Park is ideaal voor beginners, die voor het eerst op de ski's staan. Het skigebied Winter Park biedt naast buckelpistes en extreem steile afdalingen eveneens natuurlijke diepsneeuwgebieden.Ook freestylers en snowboarders worden hier verwend: vijf verschillende funparks bieden voor elk niveau de perfecte mogelijkheid zich uit te leven.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Winter Park

In Winter Park zult u ontelbare mogelijkheden vinden, om ook naast de pisten een spannende dag te beleven! Populaire vrijetijdsbezigheden zijn schaatsen, hondensleeraces, sneeuwschoenwandelingen, een sneeuwscootertocht of het Coca Cola tube park. Wie het wat rustiger mag of graag feest, gaat naar een van de vele bars of brengt de avond door in een goed restaurant. De "Derailer Bar", direct aan de piste gelegen, heeft elke avond uitbundige feestjes. Het "Vertical", een hip bistro is ideaal voor de happy hour. In de avond hebben ze er ook lekkere cocktails. In het "Doc's Roadhouse" kunt u sportevenementen volgen. In "Ullrs Tavern" is er regelmatig livemuziek.

Wie zijn avond liever zonder luide muziek wil doorbrengen, gaat naar "Lodge at sunspot" en laat de dag met een lekker drankje eindigen.

Snowpark: Winter Park

Wie van risico houdt of graag meer risico wil beleven, mag het skigebied Winter Park met zijn talrijke freestylemogelijkheden beslist niet aan zich voorbij laten gaan! Naast talrijke zwarte afdalingen en buckelpistes, die vooral voor freeriders top zijn, werd er met de 'Terrain Parks' een regelrecht paradijs voor alle adrenalinejunks gecreëerd. In totaal wachten er 6 verschillende area's om zowel beginners alsook absolute profs te inspireren. Hier blijft geen wens onvervuld. Beginnend met de 'Starter and Bouncer' en de 'Ash Cat' parks, die voor de absolute beginners zeer geschikt zijn. Hier kunnen deze de eerste sprongen oefenen en kleine hindernissen met hoge veiligheidsstandaards uitproberen. Plezier staat hier op de eerste plaats!

Bovendien zijn er de 'Gangway' en 'Re-Railer' parks, die de volgende stap vertegenwoordigen. Als je expert wilt worden, moet je hier zeker stoppen! Wie al een echte prof is, moet naar de 'Rail Yards' en het 'Dark Territory' park. Wie hier kan trainen, heeft zijn doel bereikt! Deze parken zijn enkel onder bepaalde voorwaarden toegankelijk en eisen hoge kwalificaties. Op meer dan 85 obstacles en een superpipe vindt iedereen wat hij zoekt!

Het skigebied Winter Park is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden VS

Beoordelingsrapport van experts Winter Park

Het testrapport Winter Park is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,2 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Winter Park

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Winter Park

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs