Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Bad Ragaz

6 Aantal beoordelingen:

83 % Aanbeveling:

Plaats 8,7
Skigebied 7,0

Skigebied Pizol

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.227 m Gondelbaan: 2
Het laagste punt: 509 m Pistes in totaal: 43 km
Hoogte skioord: 490 m
Pistes:
16 km
Liften in totaal: 12
Pistes:
14 km
Sleepliften: 6
Pistes:
13 km
Stoeltjesliften: 4 Skiroutes: 4 km

Skigebied Pizol

De skipas Pizol maakt de toegang tot in totaal 43 pistekilometers, 4,5 km skiroutes (509 - 2.227 m) en twaalf liften mogelijk. Vooral de 6-persoonsstoeltjeslift Schwamm met stoeltjes in Porsche-design toont de moderniteit van het skigebied. Vanuit twee kanten brengen gondels je naar de top. De ene start in Bad Ragaz, de andere in het naburige Wangs, dat je ook na sluiting van de liften nog via een droomachtige dalafdaling bereikt. Daarnaast nodigen een snelheidsroute en een openbare wedstrijdroute met tijdsmeting uit tot spannende wedstrijden.

Verder is het skigebied zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden, die hier enkele uitdagende, smalle afdalingen vinden. Bovendien is het op vrijdag en soms ook op donderdag mogelijk om vanuit Furt tot aan het middelstation Maienberg te nachtskiën en op een 3,5 km lange verlichte rodelroute te nachtrodelen (zie informatie ter plaatse). Er is ook een funpark met funslope.

In het skigebied heb je bij vele bergstations toegang tot gratis Wi-Fi-hotspots. Daarbij heb je de mogelijkheid om je skidag op het internet te volgen.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Bad Ragaz

Après-ski in Bad Ragaz is eerder rustig. Er zijn in het skigebied Pizol mogelijkheden na een mooie dag op de piste gezellig nog een drankje te nemen, maar in het skioord Bad Ragaz gaat het er meer gedegen aan toe. Hier kunnen vakantiegangers van een groot aantal restaurants gebruik maken, die ieder gourmethartje harder laten kloppen. Naast de pistepret is Bad Ragaz vooral gewijd aan de thermaalbaden, wellness en de gezondheid.

Maar ook actieve vakantiegangers komen aan hun trekken. Wat vind je bijvoorbeeld van een spannend tochtje met een pistebully? Bij de Pizol ligt bovendien een airboard-route, die uitnodigt tot tot gave en spannende momenten in de sneeuw.

Kilometerslange wandelwegen brengen vakantiegangers over bevroren meertjes en riviertjes, langs sneeuwbedekte velden een kale wijnbergen. Door zijn hoogteligging van 2.227 m is het Pizol-panoramapad bijzonder mooi.

Snowpark: Snowpark Riderpark Pizol Bad Ragaz

Het Riderpark Pizol biedt freestylers van elk niveau de beste voorwaarden. Een uitgebreid aanbod uit rails, boxen en meerdere kickerlines van verschillende niveaus maken van het kleine park een echt hoogtepunt. Ook de chillzone met ligstoelen en geluidsinstallaties is noemenswaardig en rondt het Riderpark met een innovatief design af.

Is het skigebied Pizol niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Zwitserland

Beoordelingsrapport van experts Pizol

Het testrapport Pizol is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(3,7 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pistekaart, informatieborden & wegwijzers)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Bad Ragaz

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Bad Ragaz

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs