Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Leukerbad

7 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,1
Skigebied 8,7

Skigebied Torrent-Leukerbad

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.610 m Gondelbaan: 5
Het laagste punt: 1.411 m Pistes in totaal: 47 km
Hoogte skioord: 1.402 m
Pistes:
3 km
Liften in totaal: 14
Pistes:
27 km
Sleepliften: 8
Pistes:
17 km
Stoeltjesliften: 1 Skiroutes: 6 km

Skigebied Torrent-Leukerbad

Het skigebied Torrent-Leukerbad biedt ongeveer 47 geprepareerde pistekilometers en 14 skiliften op een hoogte van 1.411 - 2.610 m. Dankzij de topografische ligging en de hoge sneeuwzekerheid is het gebied in de Walliser Alpen perfect geschikt om in te skiën. Zeer afwisselend zijn de dalafdalingen naar Leukerbad en Flaschen, omdat de breedte van de pistes varieert en veel delen door naaldbossen lopen. Ook de 11 km lange piste die vanaf het bergstation Schwalbennest naar beneden loopt en een hoogteverschil van 1.199 m kent, is zeer indrukwekkend. Hier en ook rondom de Torrentalp en de Rinderhütte kommen de veeleisende skiërs aan hun trekken en kunnen ook de freeriders zich op 6 km skiroutes uitleven. Freestylers kunnen het kleine maar fijne snowpark bij de Schwalbennest-lift gebruiken. Voor kinderen is vooral het snowpark Sportarena heel geschikt, omdat hier speciale kinderskiklassen, dagopvang, tovertapijten en verdere oefeningsliften zijn.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Leukerbad

Na de dag op de piste biedt de vakantieregio Leukerbad verschillende mogelijkheden om van de avond na te genieten. Sportieve activiteiten en wellness staan in het bekende wintersport- en kuuroord natuurlijk op de eerste plek. In de Walliser alpenthermen kunt u bijvoorbeeld profiteren van de ontspannende en lichamelijke verzorging of genieten van behandelingen van de Medical Wellness. In de Sportarena Leukerbad kunt u uit het grote sportieve aanbod de passende activiteit kiezen. Naast klimmen, schaatsen en squashen kunt u ook het indoor voetbalveld of biljart testen. Wie zijn avond nog buiten wil doorbrengen, kan terecht op de 150 m lange rodelbaan en de nieuwe snowtubingbaan in het Snowpark Sportarena. U kunt ook de natuur op één van de in totaal 40 km winterwandelroutes ontdekken.

Snowpark: Snowpark Schwalbennest Leukerbad

Het beginnersvriendelijke funpark ligt direct bij de Schwalbennest-lift en biedt verschillende kickers, rails, boxes en andere obstakels. Het terrein is natuurlijk aangelegd en het optimale oefengebied voor beginners en gevorderden.

Is het skigebied Torrent-Leukerbad niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Zwitserland

Beoordelingsrapport van experts Torrent-Leukerbad

Het testrapport Torrent-Leukerbad is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(3,1 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pistekaart, informatieborden & wegwijzers)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Leukerbad

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Leukerbad

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs