Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Pontresina (St. Moritz)

8 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 10,0
Skigebied 10,0

Langlauf Pontresina (St. Moritz)

Informatie over langlaufen

230 km km loipe:

De totale skiregio rondom Pontresina bezit een loipenetwerk van ongeveer 230 km, het vormt hierdoor een echt paradijs voor wintersporters. De meeste loipen hebben een makkelijke of gemiddelde moeilijkheidsgraad. Een speciale sfeer treft u aan rondom de routes in de valleien Roseg en Morteratsch.

Een echte uitdaging biedt de langste loipe, deze loipe telt maar liefst 61 km. Deze loipe loopt van Maloja via Zuoz en S-chanf naar Zernez. Tevens vindt u ook de beroemdste loipe van Zwitserland hier, namelijk de lange marathonroute tussen Maloja en Schanf. Op deze loipe vindt elke tweede zondag van maart een groot evenement plaats met meer dan duizend deelnemers!

De mooiste uitzichten vindt u bij de bergloipes. Bijvoorbeeld de middelzware route "Alp Bondo", de hoogte waar deze 8 km lange loipe langs loopt varieert van 2.093 tot 2.107 m. In Maloja en Silvaplana vindt u tevens prachtige bergloipen. De echte liefhebbers kunnen ook in de avond nog langlaufen, bijvoorbeeld op de 2 km lange nachtloipe in St. Moritz. Deze wordt dan door lichtmasten verlicht.

Om de loipes te gebruiken, heeft u de Zwitserse langlaufpas nodig. Deze kost ongeveer CHF 10,- per dag en CHF 30,- per week.
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Accommodaties in Pontresina (St. Moritz)

Kaart vergroten

Zoeken…

: Langlauf Pontresina (St. Moritz)

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs