Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Silvaplana

10 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 10,0
Skigebied 10,0
Pistekaart
Informatie over het skigebied
Corvatsch - Sils - Silvaplana
Het hoogste punt: 3.303 m
Het laagste punt: 1.797 m
Hoogte skioord: 1.815 m
Liften in totaal: 14
Sleepliften: 5
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 3
Pistes in totaal: 120 km
Pistes:
13 km
Pistes:
89 km
Pistes:
18 km
Skiroutes: 2 km

Wintersportvakantie Silvaplana - sneeuwpret en glamour!

Silvaplana

Het levendige plaatsje Silvaplana ligt te midden talrijke meeren en bestaat uit 3 delen: Silvaplana, Champfér en Surlej. De huisberg Corvatsch is een van meerdere 3.000 m hoge bergen die deze reisbestemming omcirkelen en eindeloze pisteplezier beloven. Naast skiërs kunnen ook langlaufers en snowkiters volop genieten. Op de bevroren Silvaplanasee is het snowkiting uitgevonden en sindsdien erg populair. Silvaplana biedt een moderne charme en ook de hotels en horeca overtuigen door een jonge sfeer.

Engadin

Het in de zon gelegen hoogdal ligt in het Engadin in het kanton Graubünden. De regio bestaat uit het "Ober- en Unterengadin", waarbij het Oberengadin wordt gekenmerkt door een prachtige landschap met vele meren, bossen en adembenemende gletsjers. De "Piz Bernina", de enige 4000 meter hoge berg van de oostelijke Alpen, maakt indruk met zijn 4049 m hoogte en bevindt zich net als de Morteratsch-gletsjer in het Engadin. De regio staat overigens niet alleen bekend vanwege de "witte wintervakanties", maar ook vanwege de rivier de "Inn". Het hoogdal wordt getekend door zijn vele tegenstellingen, die u vooral in het beroemde St. Moritz zult terugzien. Dit plaatsje geldt als dé ultieme reisbestemming voor de jetset. Naast de moderne en rijkelijke architectuur vindt men in de rest van het Engadin vele authentieke boerderijen evenals oude, Romaanse kerken.

Vervoer Silvaplana

  • Trein: St. Moritz (ca. 7 km)
  • Vliegtuig: Milaan-Linate (ca. 165 km), Zürich (ca. 200 km), Basel (ca. 290 km), Sion (ca. 290 km), Genève (ca. 470 km)

Accommodaties in Silvaplana

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Silvaplana

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs