Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Unterwasser

37 Aantal beoordelingen:

89 % Aanbeveling:

Plaats 8,6
Skigebied 7,9

Skigebied Wildhaus

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.076 m Gondelbaan: 0
Het laagste punt: 1.020 m Pistes in totaal: 23 km
Hoogte skioord: 906 m
Pistes:
3 km
Liften in totaal: 8
Pistes:
17 km
Sleepliften: 6
Pistes:
3 km
Stoeltjesliften: 2 Skiroutes: 12 km

Skigebied Wildhaus

Met de skipas "Wildhaus" heb je toegang tot in totaal 23 pistekilometers en 8 moderne liften. Het familievriendelijke skigebied Wildhaus biedt fantastische afdalingen bij de Gamserrug (2.076 m). Makkelijke afdalingen zijn rondom het middelstation te vinden en gevorderde skiërs komen op de smalle en geavanceerde Gamesrugg oostelijke afdaling aan hun trekken.

Het snowpark "Snowland.ch" en de sinds 2019/2020 aangelegde funslope trekken tevens snowboarders en freestylers naar het skigebied Wildhaus. Het idyllische natuurlandschap biedt daarnaast prachtige winterwandelwegen door een geweldig winterpanorama en een breed aanbod voor sneeuwschoenwandelaars.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Unterwasser

Het kleine oord Unterwasser heeft wat betref après-ski niet erg veel te bieden. In het bergrestaurant Obersdorf kun je op 1.230 m in een gezellige strandstoel zitten en met een warm drankje van het prachtige uitzicht op het berglandschap genieten. Wie er op zoek naar nog meer gezelligheid en ontspanning is kan de dag in een van de mooie koffiehuizen en restaurants met culinaire lekkernijen afsluiten.

De 3,5 km lange rodelbaan in Unterwasser telt tot een zeer populaire ontmoetingsplaats voor iedereen die naast de pistepret nog meer actie wenst. Pure ontspanning buiten de pistes bieden je ook in totaal 18,5 km winterwandelwegen langs prachtig besneeuwde winterstreken. Een echte aanbeveling is het panorama-ronduit Rosenboden of de Toggenburger sagenweg.

Kinderen kunnen een spannende winterspeelplaats, bij het bergstation Iltios verwachten. Hier worden sneeuwpoppen gemaakt en andere creatieve spelletjes in de sneeuw gespeeld.

Snowpark: Snowpark Snowland.ch Unterwasser

Bij snowboarders en funsporters is het skigebied Wildhaus erg populair. Maar hoe is het überhaupt zo bekend geworden? Heel eenvoudig - het "Snowland" op de vakantiealp in Wildhaus! In dit professioneel Funpark komt iedereen aan zijn trekken. Met zijn 20 obstacles is het funpark ingedeeld in twee bereiken, de "beginners-" en de "gevorderden sector". Verschillende boxen (bijvoorbeeld rainbow-,straight- en eleven kinked boxen), rails en rides laten geen wensen onvoldaan.

Maar hoogste prioriteit heeft in het "Snowland" de sfeer en niet de krachtmeting! Er bestaat geen mededingingsvermogen tussen snowboarders en free-riders. Diverse evenementen, zoals grillavonden en soccer wedstrijden en altijd de nieuwste muziek zorgen voor een familiaire stemming. Onder het motto "we care - you care!" is het park ook zeer milieuvriendelijk!

Is het skigebied Wildhaus niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Zwitserland

Beoordelingsrapport van experts Wildhaus

Het testrapport Wildhaus is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(3,4 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pistekaart, informatieborden & wegwijzers)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Unterwasser

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Unterwasser

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs