Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Lam

26 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 8,6
Skigebied 8,7

Skigebied Großer Arber

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 1.456 m Gondelbaan: 1
Het laagste punt: 1.050 m Pistes in totaal: 11,5 km
Hoogte skioord: 475 m
Pistes:
4,5 km
Liften in totaal: 11
Pistes:
4 km
Sleepliften: 8
Pistes:
3 km
Stoeltjesliften: 2 Skiroutes: 5 km

Skigebied Großer Arber

De skipas "Arber" biedt u toegang tot 11,5 prachtige pistekilometers, die liggen rondom de Große Arber, een van de hoogste bergen van het Duitse middelgebergte. Vooral voor families is het kindervriendelijke skigebied een paradijs. De kleine skiërs kunnen in alle rust in het "ArBär Kinderland" de eerste pogingen wagen. Hier zijn tovertapijten, een skicarrousel en een vlakke skiweide..

Beginners en gevorderden zullen eveneens op de vooral makkelijke tot middelzware pistes veel plezier hebben. Maar ook de profs komen hier aan hun trekken. Door de perfecte sneeuwzekerheid van de Arber worden hier al meer dan 3 eeuwen lang wereldcupwedstrijden gehouden. Het 1 km lange wereldcuptraject is voor iedereen een uitdaging waarbij men meer dan 340 m overbrugt.

Snowboarders kunnen zich uitleven in het funpark met boxes, rails, kicker en fungolven. Terwijl u overdag nog van het panorama van het Bohemer Woud geniet, kunt u 's avonds op de verlichte pistes alweer het volgende avontuur beleven.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Lam

In het Beierse Woud is het nachtskiën net zo populair als in de overige Duitse skigebieden. Op de hellingen van de Großer Arber bij Lam vind je een aanzienlijk nachtskigebied. Het skiën in de nacht vindt hier elke woensdag en vrijdag op in totaal drie verlichte pistes plaats. De rode, gemiddeld moeilijke piste "Sonnenhang" en de blauwe afdalingen "Damenstrecke" alsmede de zeer vlakke "Familienstrecke" zijn dan geopend. Tijdens de verlengde openingstijden van 18 tot 21 uur brengt de 6-persoonsstoeltjeslift Sonnenhang u 's avonds naar de vers geprepareerde nachtskipistes. In het bovenste gedeelte van de "Sonnenhang" is de "Arber Stadl" geopend voor een pauze of een langer verblijf.

Après-ski Lam

Na een vermoeiende en mooie dag op de piste kunt u de avond in Lam gezellig en culinair ten einde brengen, in een van de talrijke cafés. Eveneens hebt u hier naast skiën of snowboarden vele andere mogelijkheden om de winter als in een sprookje door te brengen. Op veelzijdige, geruimde winterwandelwegen kan men door het indrukwekkende landschap wandelen. De rodel-hellingen zorgen voor plezier bij jong en oud. U kunt natuurlijk ook van de prachtige winterwereld genieten tijdens een romantische paardensleerit. Aan u de keus - elke vrijetijdsbesteding heeft wel iets!

Snowpark: Snowpark Lam

Het funpark bij de Thurnhofhang is niet erg groot, maar zeer veelzijdig met kleine jumps voor beginners en kinderen. Het areaal bestaat voornamelijk uit een beginners-line met zachte heuvels, kleine boxen en makkelijke rails. Bovendien is er een apart gedeelte voor kinderen, dat bij het ArBär-Land hoort. Dit beginners-gedeelte is blauw gekleurd en zonder metalen frame gebouwd om de veiligheid van de kinderen te kunnen garanderen. De kinderrails hebben een hoogte van ongeveer 0,5 m. Door de 2 gebieden is het park zowel geschikt voor kinderen alsook volwassenen.

Is het skigebied Großer Arber niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Duitsland

Beoordelingsrapport van experts Großer Arber

Het testrapport Großer Arber is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(3,6 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pistekaart, informatieborden & wegwijzers)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Lam

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Lam

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs