Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Valmorel

105 Aantal beoordelingen:

94 % Aanbeveling:

Plaats 8,5
Skigebied 8,5
Pistekaart
Le Grand Domaine
Pistekaart Le Grand Domaine
Informatie over het skigebied
Le Grand Domaine
Het hoogste punt: 2.550 m
Het laagste punt: 1.250 m
Hoogte skioord: 1.400 m
Liften in totaal: 52
Sleepliften: 32
Stoeltjesliften: 17
Gondelbaan: 3
Pistes in totaal: 165 km
Pistes:
115 km
Pistes:
35 km
Pistes:
15 km
Skiroutes: 7 km

Wintersport Valmorel – Gewoon gezellig!

Valmorel

Valmorel biedt de ideale combinatie van Oostenrijkse gezelligheid en Franse functionaliteit. Het autovrije centrum straalt met zijn Savoyardische bouwstijl, kleine boetiekjes, gezellige tavernes en traditionele cafés een mediterrane flair uit terwijl slechts enkele meters verderop de piste ten midden van Valmorel ten einde loopt. De uit hout en natuursteen gebouwde appartementresidenties bevinden zich in meerdere wijken rondom het centrum en bieden grotendeels een directe toegang tot de piste. Het leuke skigebied laat met zijn 165 pistekilometers alle skiwensen in vervulling gaan. Valmorel – gewoon gezellig!

Voor het imposante "Massif de la Lauzière“ en de „Cheval Noir“ (2832 m) ligt Valmorel op 1400 m hoogte, niet ver van de beroemde „Trois Vallées“. Met zijn uit steen en hout gebouwde authentieke chalets straalt de plaats de sfeer van een oorspronkelijk bergdorp uit. Het centrum met zijn pittoresk beschilderde huizen, smalle steegjes, portiekjes en pleintjes straalt een gemoedelijke sfeer uit die uitzonderlijk is in de Franse Alpen. Overdag gaat het er hier eerder rustig aan toe, terwijl 's avonds in de kroegen en de disco een gezellige drukte heerst. Diegenen die de dag rustig willen afsluiten, kunnen in een van de talrijke restaurants en hutjes lekker gaan eten.

Le Grand Domaine

Aan de voet van de indrukwekkende Col de la Madeleine en direct aan de pistes liggen de dorpjes van Grand Domaine op een hoogte van tot bijna 1.400 m. Kenmerkend voor de rustieke, gezellige bergdorpjes is dat ze aan de zonkant zijn gelegen en dat ze de ideale instap naar het skigebied vormen. Vanwege de aaneensluiting van de gebieden, die zo de Grand Domaine vormen, heeft u hier de mogelijkheid om van 165 km pistes te genieten. 56 moderne liften zorgen ervoor dat de skiërs gemakkelijk en snel naar de meest fantastische plaatsen in het skigebied komen. Na een dagje skiën kunt u de avond lekker laten eindigen door van het gezellige après-ski aanbod te genieten.

Vervoer Valmorel

  • Trein: Moûtiers-Salins (ca. 20 km)
  • Vliegtuig: Chambéry (ca. 95 km), Genève (ca. 130 km), Grenoble (ca. 160 km), Lyon (ca. 175 km)

Accommodaties in Valmorel

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Valmorel

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs