Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Canazei

12 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,0
Skigebied 10,0

Skigebied Val di Fassa-Carezza

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.625 m Gondelbaan: 12
Het laagste punt: 1.200 m Pistes in totaal: 110 km
Hoogte skioord: 1.465 m
Pistes:
35 km
Liften in totaal: 39
Pistes:
64 km
Sleepliften: 5
Pistes:
11 km
Stoeltjesliften: 22

Skigebied Val di Fassa-Carezza

De skipas "Val di Fassa-Carezza" omvat 110 pistekilometers en 39 liften tussen 1.200 en 2.625 m hoogte in de gebieden van Alba, Canazei, Campitello, Karersee, Pozza en Vigo. Vanuit Canazei heeft u directe aansluiting tot de skigebied Belvedere/Col Rodella met 39 pistekilometers evenals fun-en snowparks met boardercross. In het kinderland kunnen de kleinen een eerste poging op de ski's wagen en worden in het naastgelegen kinderdagverblijf volop verzorgd. De grotendeels middelzware pisten zijn goed onder de knie te krijgen en nodigen uit om genietend te skiën op de zonovergoten hellingen. Talrijke zonneterrasjes naast de pistes nodigen tot ontspanning en zonnen! Voor degenen die een goede conditie hebben, raden wij de 8,5 km lange afdaling van Sass Becé naar Canazei aan, terwijl de freeriders leuke diepsneeuwgebieden bij de Sass Pordoi vinden. Met de skipas Dolomiti Superski (tegen bijbetaling) kunt u zelfs 1.200 km pistes en 450 liften en 12 skigebieden gebruiken! Daarbij hoort ook nog de Sellaronda, de 40 km lange dagronde rond het Sella-massief met ski en lift, waar u direct vanuit Canazei kunt instappen.

Gedragsregels op de piste in Italië

Om de veiligheid op de skipistes in Italië te waarborgen, zullen vanaf 2022 nieuwe veiligheidsvoorschriften geïntroduceerd worden. Om gebruik te kunnen maken van de skigebieden moet iedereen een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten die schade aan derden dekt. Deze verzekering kunnen reizigers ook ter plaatse afsluiten voor de dagen dat ze op vakantie zijn. Dronken skiën is verboden en wordt bestraft met hoge boetes. Maximaal 0,5 mg alcohol per liter bloed is toegestaan. Daarnaast is het dragen van een helm verplicht voor alle minderjarigen tijdens het skiën, snowboarden of rodelen om het risico op verwondingen te beperken.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Canazei

Canazei is het genotscentrum van Val di Fassa. Tegen het eind van de skidag wordt er nog een keer een goede skizwaai gemaakt en netjes afgesloten.Bij het eerste afzakkertje in „Lieber Augustin“ gaat het gelijk in skischoenen. Tot de aansluiting stijgt de stemming in de „Bar Oma“ of in de „Enoteca Valentini“. Voor live-muziek van Blues tot Rock is de „Husky Pub“ bekend. Wie naast de pistenkilometer op zoek is naar rustige ontspanning, adviseren wij om zich in het EGHES wellness centrum te begeven.Ter navolging van de romeinse thermen zijn er hier vele verschillende baden, om zich met de hulp van therapeutische werking van het water van een zware skidag te ontspannen. Tot vrijetijdsbesteding naast de pisten staat u een breed gevarieerde keuze aan activiteiten ter beschikking. Of het nu gaat om winter-en sneeuwschoenwandelingen door de natuur, pilootvliegen, paragliding of spannende schaatspartijen op het ijs, hier komt gegarandeerd niemand iets te kort!

Snowpark: Buffaure Snowpark Canazei

Het skigebied "Val di Fassa-Carezza" is een waar paradijs voor freestylers. Ze hebben de keuze uit drie funparks. Vanuit Pozza bereikt u bijvoorbeeld snel het Buffaure Park. Dit ligt bij de Pozza-Buffare gondelbaan en biedt een uniek uitzicht op de Rosengarten-groep. Freestylers kunnen zich hier op verschillende boxen, rails, tanks, kickers en een Fun Tube uitleven.

Het Dolomiti Park ligt midden in het skigebied Belvedere. Verschillende kickerlines - voor beginners, gevorderden en pro's - zijn hier beschikbaar, net zoals een Jibbing Area met boxen, rails en corners, een slopestyle-route en een Big Airbag.

Bij de Karerpass kunt u tenslotte in het Christomannos Snowpark uw trucjes verbeteren. Het bijzondere van dit park is zonder twijfel het panorama. Het uitzicht op de Latamar en de Rosengarten garandeert unieke fotosessies. Het park beschikt over verschillende boxen en rails.

Is het skigebied Val di Fassa-Carezza niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Italië

Beoordelingsrapport van experts Val di Fassa-Carezza

Het testrapport Val di Fassa-Carezza is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,2 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pistekaart, informatieborden & wegwijzers)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Canazei

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Canazei

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs