Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Canazei

15 Aantal beoordelingen:

80 % Aanbeveling:

Plaats 9,1
Skigebied 9,4
Pistekaart
Val di Fassa-Carezza
Pistekaart Val di Fassa-Carezza
Informatie over het skigebied
Val di Fassa-Carezza
Het hoogste punt: 2.625 m
Het laagste punt: 1.200 m
Hoogte skioord: 1.465 m
Liften in totaal: 39
Sleepliften: 5
Stoeltjesliften: 22
Gondelbaan: 12
Pistes in totaal: 110 km
Pistes:
35 km
Pistes:
64 km
Pistes:
11 km

Wintersport Canazei - Fantastische Dolomieten!

Canazei

Aan het eind van Val di Fassa en ingebed aan de voet van de imposante Dolomietentop van Langkofel (3.181 m), Marmolada (3.342 m) en de Sellajoch (2.240 m) ligt Canazei op een hoogte van 1.465 m. Het plaatsje vormt een knooppunt van de Dolomietenpassen en is door haar ligging het hart van het skicarrousel Dolomiti superski als „Metropool van de wintersport“. In het bijzonder de aansluiting tot de beroemde Sella Ronda maakt de plaats voor wintersporters zeer aantrekkelijk. Canazei zelf lokt de wintersporters door haar twee gezichten. Aan de ene kant het oude, schilderachtige dorpscentrum met vele mooie huisgevels, en aan de andere kant door het geweldige nachtleven met talrijke restaurants, bars, clubs en live-muziek voor perfect après-ski genot zorgen.

Val di Fassa

Val di Fassa bevindt zich in het zuidwestelijke deel van de Dolomieten in Trentino en grenst aan Zuid-Tirol. Het idyllische dal wordt overschaduwd door enkele van de beroemdste Dolomietentoppen, zoals de Rosengarten (3.004 m), de Langkogel (3.181m), de machtige Sella-groep en de indrukwekkende Marmolada-gletsjer (3.342 m). De kleine rivier Avisio slingert zich door het drietalige dal (Duits, Italiaans, Ladinisch (Reto-Romaans)) en langs haar geliefde plaatsjes.

Met rond 114 km skipistes en 59 liftvoorzieningen is het één van de grootste skigebieden van het Dolomiti Superski-areaal. Bovendien biedt het dal aansluiting op de wereldbekende Sellaronda. Val di Fassa, waarvan de belangrijkste inkomstenbron het toerisme is, biedt zijn gasten naast een eersteklas skigebied een gevarieerd vrijetijdsaanbod met ontelbare mogelijkheden voor sport en ontspanning, traditie en cultuur, gastvrijheid en natuurlijk de kookkunst.

Vervoer Canazei

  • Trein: Bolzano (ca. 50 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 142 km), Verona (ca. 210 km), Bergamo (ca. 305 km), Milaan (ca. 385 km), Turijn (ca. 485 km)

Accommodaties in Canazei

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Canazei

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs