Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Innichen

31 Aantal beoordelingen:

96 % Aanbeveling:

Plaats 9,4
Skigebied 8,7

Langlauf Innichen

Informatie over langlaufen

22 km km loipe:

Het Hochpustertal is met in totaal meer dan 200 km gespoorde loipes een echt langlaufparadijs en vormt een deel van de grootste langlaufvereniging ter wereld, "Dolomiti Nordicski", met in totaal 1.300 km loipes.

Als gastlocatie van internationale wedstrijden beschikt de regio over zeer goed geprepareerde langlaufloipes van alle moeilijkheidsniveaus. De routes bieden unieke uitzichten op de bergwereld van de Dolomieten. Een landschappelijk aantrekkelijke route loopt bijvoorbeeld langs de Toblacher See. De moderne Nordic Arena Toblac biedt het gehele spectrum van servicevoorzieningen zoals een langlaufschool en openbare douches. Hier liggen meerdere uitdagende rondtochten van 2,5 tot 10 km lengte, die door professionals ook graag als trainingsroutes worden gebruikt. De loipes kunt u tegen betaling gebruiken.

In Innichen heeft u de beschikking over ongeveer 22 km loipes. Bovendien hebben langlauffans daar directe toegang tot het loipenetwerk Drei Zinnen Dolomiten met meer dan 200 km gespoorde en samenhangende loipes van alle moeilijkheidsniveaus.
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Accommodaties in Innichen

Kaart vergroten

Zoeken…

: Langlauf Innichen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs