Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Ridnaun

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Pistekaart
Informatie over het skigebied
Rosskopf
Het hoogste punt: 2.120 m
Het laagste punt: 948 m
Hoogte skioord: 1.342 m
Liften in totaal: 5
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 1
Gondelbaan: 2
Pistes in totaal: 20 km
Pistes:
6 km
Pistes:
13 km
Pistes:
1 km

Wintersport Ridnaun - Gezelligheid en sneeuwplezier in het Ridnautal!

Ridnaun

In het uitgestrekte Ridnauntal ligt het beschouwelijke Ridnau op een hoogte van 1.342 m. Het dorp valt onder de gemeente Ratschings in het naburige dal en ligt dus niet ver weg van maar liefst twee aantrekkelijke skigebieden: Rosskopf en Ratschings-Jaufen. In Ridnau en de pittoreske omgeving staat veelzijdig wintersportplezier op u te wachten - of u nu skiër, snowboarder, rodelaar, paardrijder, winterwandelaar of gewoon genieter bent. Ook Noordse sporters zullen zich op de vele goed onderhouden loipes buitengewoon goed voelen. Bovendien is er hier een modern langlauf- en biatloncentrum, dat in 2011 gastlocatie van de IBU Europese biatlonkampioenschappen was.

Ridnaun wordt gekenmerkt door een lange mijnbouwgeschiedenis en de te bezichtigen mijn Schneeberg is een populaire bestemming. Bezienswaardig is ook slot Wolfsthurn in het naburige dorp Mareit. In de omgeving vindt u bovendien eerbiedwaardige kerkjes en authentieke berghutten, die tijdens wandelingen tot een pauze uitnodigen. Idylle, wintersport en ontspanning staan in dit beschouwelijke dal op het programma.

Wipptal

Van Innsbruck naar Franzenfeste spreidt zich het Wipptal uit, een aaneensluiting van elf gemeenten met volledig verschillende expressies. Sprookjesachtige plaatsen wachten met gebruiken en gewoonten en orginele dorpskernen net zoveel op u als eenzaam gelegen bergboerderijtjes en natuurlijke landschappen alsook kleine stadjes met moderne charme. De infrastructuur van het Wipptal is door de Brennersnelweg goed. Beleeft u een unieke veelvoud aan landschapsvormen, prachtige rotswanden, met ijs bedekte toppen en altijd weer de fascinatie van de gletsjer.

Vervoer Ridnaun

  • Trein: Sterzing (ca. 14 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 65 km), Salzburg (ca. 240 km), München (ca. 260 km)

Accommodaties in Ridnaun

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Ridnaun

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs