Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Bartholomäberg

63 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbeveling:

Plaats 8,8
Skigebied 9,0

Skiregio Montafon Brandnertal

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.430 m Pistes in totaal: 323 km
Het laagste punt: 650 m
Pistes:
121 km
Liften in totaal: 77
Pistes:
93 km
Sleepliften: 27
Pistes:
14 km
Stoeltjesliften: 31 Skiroutes: 65 km
Gondelbaan: 19
De skipas "Montafon Brandnertal" is in zeven moderne wintersportgebieden in Montafon geldig (Silvretta Montafon, Hochjoch in Schruns, Nova in St. Gallenkirch en Gaschurn). De skipas biedt toegang tot 297 km pistes (incl. 65 skiroutes) en 79 liften. Montafon is daarmee één van de grotere skigebieden van Vorarlberg.

Het grote scala aan pistes biedt voor ieder niveau wel wat. Het skigebied is vooral geschikt voor gevorderden en professionals. Moderne liften zorgen ervoor dat er amper wachttijden zijn. De nieuwe "Panorama-Bahn" brengt je snel vanuit Kapell naar de Grasjoch en vanaf hier naar de bekende HochjochTotale, die met 12 km en een hoogteverschil van 1.700 m de langste doorlopende dalafdaling van Vorarlberg is. De nieuwe 8-persoonsgondel is met 2.370 m de langste lift van Vorarlberg alsook één van de snelste. Voor de flinke afstand van 2.370 m heeft de lift maar 8 minuten nodig! Bij het bergstation wacht een prachtige 360°graden blik over meer dan 200 prachtige bergtoppen op je.

Als bijzondere extra biedt het skigebied haar gasten op vele plaatsen gratis internet aan. Met slechts enkele clicks heb je Wi-Fi en kun je direct je mooiste foto's delen via social media.

Naast brede pistes belooft het skigebied nog een andere high light, namelijk het Nike snowpark. Het grootste snowpark van Oostenrijk biedt gigantische mogelijkheden. Het park is uitgerust met rails, boxen, rollers, hips en kickers voor alle niveaus. Goede skiërs kunnen bovendien uitdagende pistes en freeride-afdalingen verwacht. Vooral het Hochjoch gebied is hierbij aan te bevelen. De "Freeride World Tour" was niet voor niets op de Hochjoch. Een nieuw hoogtepunt is de eerste freeridecross van Oostenrijk. Direct naast het snowpark biedt de 800 m lange funslope Freda Bahn een gave mix van steile bochten, schansen, een tunnel en natuurlijk hindernissen - een absolute must voor het hele gezin! Ook voor beginnende freeriders is het Novatal dus zeer geschikt en nodigt uit voor de eerste freestyle-pogingen.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Bartholomäberg

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Bartholomäberg

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs