Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Bartholomäberg

63 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbeveling:

Plaats 8,8
Skigebied 9,0
Informatie over het skigebied
Golm
Het hoogste punt: 2.110 m
Het laagste punt: 650 m
Hoogte skioord: 1.087 m
Liften in totaal: 11
Sleepliften: 4
Stoeltjesliften: 4
Gondelbaan: 3
Pistes in totaal: 26,5 km
Pistes:
13 km
Pistes:
12 km
Pistes:
1,5 km
Skiroutes: 18 km

Wintersportvakantie Bartholomäberg – Zonnig in het Montafon!

Bartholomäberg

Besneeuwde bergkammen en glooiende almen kenmerken het winterlandschap rondom Bartholomäberg, dat omgeven wordt door de machtige bergtoppen van de Silvretta en het Rätikon. Midden in dit wintersprookje ligt het excentrieke bergdorp boven de plaats Schruns op een zonovergoten zuidelijke helling. Niet alleen dankzij zijn ligging heeft dit bergdorp de bijnaam "wiegje van het Montafon" gekregen. De barokkerk St. Bartholomäus met haar bolvormige kerktoren is het symbool en de naamgever van het dorp. Op het kerkplein heb je een schitterend uitzicht op het Rätikongebergte. Het is ook erg gezellig om van het uitzicht te genieten bij de speciale panoramapunten. Hier staan enkele bankjes met doorzichtige schermen die je tegen de wind en de kou beschermen. Zo kun je onverstoord van het uitzicht genieten. Een uitstapje naar grote steden als Bludenz of St. Anton in het Montafon is goed te doen.

Naast het prachtige barokken bouwwerk St. Bartholomäuskerk is het museum "Frühmesshaus Bartholomäberg", een van de vier grote musea in het Montafon, een bezoekje waard. Als je iets wilt leren over de geschiedenis van het dorp Bartholomäberg, kun je terecht bij de historische mijnen bij St. Annastollen. Tijdens een winterse wandeling naar het museum of op de glooiende almen kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de stilte. Op dit vredige stukje aarde kun je van een culturele en zeer ontspannen wintervakantie genieten.

Montafon

Het 39 km lange Alpendal Montafon in Vorarlberg onderscheidt zich vooral van andere plaatsen dankzij kleinere traditionele plaatsjes en een zeer bewuste omgang met de rijkelijk aanwezige natuurmonumenten van de indrukwekkende bergwereld. Om de natuur en de inheemse traditie te behouden werd zelfs de vereniging "bewusstmontafon" opgericht. Het logo van deze vereniging kenmerkt levensmiddelen die plaatselijk geproduceerd zijn. De rustige recreatieoorden in het onverstoorde dal bieden ideale mogelijkheden om zich terug te trekken, terzijde van de toeristische concentratiegebieden. Er zijn naast verschillende aantrekkelijke skigebieden ook veel vrijetijdsmogelijkheden zoals winter- en sneeuwschoenwandelen, langlauf, rodelen en schaatsen.

Vervoer Bartholomäberg

  • Trein: Bludenz (ca. 10 km)
  • Vliegtuig: Friedrichshafen (ca. 100 km), Innsbruck (ca. 140 km), Zürich (ca. 165 km)

Accommodaties in Bartholomäberg

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Bartholomäberg

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs