Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Informatie over het skigebied
Ski amadé
Het hoogste punt: 2.700 m
Het laagste punt: 600 m
Liften in totaal: 270
Sleepliften: 133
Stoeltjesliften: 90
Gondelbaan: 47
Pistes in totaal: 760 km
Pistes:
275 km
Pistes:
390 km
Pistes:
95 km
Klantbeoordeling

Naturhotel Der Alpenhof

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Skiregio Ski amadé

Met de skipas "Ski Amadé" heeft u toegang tot 760 pistekilometers en 270 liften. De wintersportoorden Großarl en Dorfgastein zijn midden in het centrum van "Ski Amadé" gelegen en bieden dus ideale voorwaarden voor een perfecte skivakantie.

In het skigebied "Großarltal-Dorfgastein" vindt u 71 pistekilometers (en 9 km skiroutes) met 17 liften. De gratis skibus brengt u naar het dalstation, maar ook de nabije skigebieden van "Ski Amadé" zoals St. Johann. Het skigebied bij Großarl heeft talrijke brede familieafdalingen en veel horecagelegenheden. Ook gevorderden vinden hier de passende pistes, bijvoorbeeld de "Kühhageralm" of de rode piste bij het bergstation van de Wengerhochalmbahn. Een uitdaging is bijvoorbeeld de afdaling "Finstergrube" of de rond 7 km lange dalafadaling.

Voor kinderen is er een kindergedeelte met sleeplift bij de Kreuzhöhe. Hier bevindt zich een afdaling met golven, een sneeuwtunnel en een schans. Freestylers kunnen terecht bij de snowpark bij het bergstation van de Sonnenbahn.

Talrijke Wi-Fi hotspots bieden u de mogelijkheid om de thuisblijvers met nieuws vanuit de piste jaloers te maken. Ontspannen kunt u op meerdere "Ruhe Platzl", kleine plekken met ligstoelen voor wintersporters.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.
niet boekbaar