Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Pfunds

41 Aantal beoordelingen:

92 % Aanbeveling:

Plaats 8,8
Skigebied 9,4

Langlauf Pfunds

Informatie over langlaufen

11 km km loipe:

Het aanbod aan langlaufloipen rondom Pfunds is erg groot, alle langlauf-wensen kunnen hier vervult worden! Zo is er bijvoorbeeld een 3 km lange bergloipe "Pfundser Tschey". In totaal telt Pfunds 17,5 km loipen - alle loipen zijn voor zowel de klassieke- alsook voor de skating-stijl geschikt. In het Tiroolse Oberland, loopt het grote loipennetwerk zelfs tot het Zwitserse Engadin, in totaal 120 km.

Heb je nog steeds niet genoeg? Dan vind je in het nabijgelegen gebied Ischgl/Samnaun ook nog eens 74 km. Het gebied bereik je gemakkelijk met de skibus. Een bijzondere belevenis zijn ook de 90 km loipen bij Nauders, deze lopen tot aan de Reschenpass in Italië. Het gebruik van de loipen is hier geheel kostenloos. Zelfs de sneeuwzekere bergloipen!

De bergloipe op de Kaunertaler Gletscher is ook uiterst sneeuwzeker door haar hoge ligging. Deze loipe ligt op maar liefst 2.800 m hoogte, een perfecte ligging dus. Voor de langlaufers met echt veel conditie is de 25 km lange loipe van Feichten tot in het Kaunertal een echte aanrader. In bijna alle plaatsen wordt ook een langlaufles aangeboden.
Loipekaart Pfunds
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Accommodaties in Pfunds

Kaart vergroten

Zoeken…

: Langlauf Pfunds

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs