Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Pfunds

39 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,3
Skigebied 10,0

Skigebied Skiparadies Reschenpass

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.850 m Gondelbaan: 3
Het laagste punt: 1.400 m Pistes in totaal: 128 km
Hoogte skioord: 970 m
Pistes:
48 km
Liften in totaal: 27
Pistes:
54 km
Sleepliften: 13
Pistes:
26 km
Stoeltjesliften: 11 Skiroutes: 11 km

Skigebied Skiparadies Reschenpass

Pfunds is ideaal gelegen in het midden van verschillende skigebieden - en wel van echte topklasse. Met de skipas "Zwei Länder Skiarena" heb je toegang tot in totaal 211 kilometer perfect geprepareerde pistes in 5 skigebieden, van Nauders op de Reschenpass tot Sulden in de Vinschgau vallei, en 2 landen. Dankzij de uitzonderlijk hoge ligging van 1.400 m tot 3.250 m bieden de skigebieden een grote sneeuwzekerheid.

Aan het bergstation Bergkastel bevindt zich het levendige middelpunt. Hier vindt u alles wat het hartje van een wintersporter begeerd: makkelijke afdalingen voor kinderen, een snowpark met boxen, kickers, rails en slides voor freestylers alsook een noordkant in XXL-formaat voor gevorderden. Voor gevorderden zijn de zwarte pistes hier aan te raden, deze zijn niet alleen prachtig geprepareerd maar bieden je ook een fantastisch uitzicht. De rustzoekenden bevinden zich aan de westkant, hier zijn mooie en makkelijke afdalingen die door het bos lopen. Ideaal geschikt voor beginners en families met kinderen.

Het "Nauderix Kinderland" an het bergstation van de gondel van Bergkastel biedt voor kinderen een geheel eigen skiwereldje met liften en een mooie inrichting. Ook op het gebied van eten wordt er aan de kinderen gedacht: naast het kinderland is er een groot panorama- kinderrestaurant met kindermenu's en een speelgedeelte.

Sinds het winterseizoen 2014/15 is er in het skigebied Nauders in alle restaurants en "skihütten" gratis Wi-Fi toegang door middel van hotspots. Zo kun je alle mooie foto's en updates vanaf de pistes gelijk delen met het thuisfront. Maak iedereen jaloers met uw mooiste bergpanorama foto of je coole stuntfilmpje!
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Pfunds

De discotheek "Die Alm" zorgt in de avond voor gezelligheid, alsook de vele barretjes en pubs. Je kunt hier in een gezellige atmosfeer feesten, de talrijke hutten op pistes nodigen je ook al uit! Bovendien zijn er diverse restaurants, pizzeria's en cafés die je voor een gezellige avond uitnodigen.

Voor plezier naast de piste is eer een breed en variatierijk aanbod. Daartoe behoord onder andere de ijsbaan in het centrum, hier kun je ook ijsstokschieten. Bovendien kunnen beginners hier op een 17 m hoge ijstoren leren ijsklimmen - dit kan twee per week ook in de avond. Winterwandelwegen en winter-Nordic-walking-paden zijn er ook genoeg te vinden, deze lopen door het prachtige landschap rondom Pfunds. Een keer per week kun je ook gratis deelnemen aan een wandeling met een gids. Op de natuur rodelbaan in St. Ulrich gaat het er iets heftiger aan toe. Hier kun je heerlijk rodelen op de Pfundser Tschey, deze rodelbaan is maar liefst 3,5 km lang. Na het rodelen warm je in de "rodelhütte'" op met een lekkere warme "jagertee".

Snowpark: Snowpark Pfunds

Het snowpark in Nauders biedt uitstekende mogelijkheden voor boarders en skiërs van alle niveaus: 3 m, 5 m en 7 m kickerlines, halfpipe, boardercross, enige raisl en boxen alsook een parcour met stijle bochten en een wave riden voor iedereen die het op de gewone piste te saai vindt.

Wie een van de beste skigebieden van de Tiroolse Alpen wil bezoeken, gaat naar Ischlg-Samnaun. Het PlayStation Vita Ischgl Snowpark kan met de langste pro line met meer dan 20 obstakels tegenover heel Europa pochen. Er zijn 3 grote gedeeltes te vinden: het grote kingsizepark voor professionals, het publicpark met talrijke schansen, ramps en rails alsook het beginnerpark voor de beginnende freestylers onder ons. 30 jib- en slide-elementen wachten op snowboarders en freeskiërs. Daarnaast zijn er meer dan 20 verschillende grote schansen voor alle niveaus. Tevens vind je hier nog 2 corners, een tubespine en een public bagjump. Op de veelzijdige funcross-line kun je heeriljk genieten van 14 stijle bochten. Het park wordt overigens door 3 stoeltjesliften aaneegesloten: de Velillbahn, de Filmjochbahn en de Idjochbahn.

Als je het liever wat hoger opzoekt, dan bezoekt het snowpark op de Kaunertaler Gletscher. Deze ligt op 2.990 m hoogte en biedt verschillende kicker- en obstakel-lines, deze laten zich uitstekend met elkaar combineren. Als nieuweling kun je ook goed terecht in de funpark, je kunt hier je eerste trucks oefenen en natuurlijk afkijken bij de echte profs. In totaal zijn er 20 verschillende elementen die het freestyle hart sneller laten kloppen. Van een flat-down picknick combo, een 6 m lange PE-rohr, een start funbox, verschillende kickers tot een 9 m lange step-up flat box en de 6 m lange gunpipe. Echt voor iedereen is hier wat te vinden! Op de Kaunertaler Gletscher duurt het freestyle seizoen langer als in de meeste andere gebieden. Hier kun je in april en mei nog genieten van fantastische condities. Het grote voordeel is dat het seizoen ook al in oktober begint!

Is het skigebied Skiparadies Reschenpass niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Oostenrijk

Beoordelingsrapport van experts Skiparadies Reschenpass

Het testrapport Skiparadies Reschenpass is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(3,9 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pistekaart, informatieborden & wegwijzers)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Pfunds

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Pfunds

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs