Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Scheffau

89 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,0
Skigebied 9,5
Informatie over langlaufen
Scheffau

10 km km loipe:

Langlauf Scheffau

Rondom de Wilden Kaiser lopen ca. 65 km van de best gespoorde loipen, die dankzij haar afwisselende routes iedereen aanspreken. Het wijd vertakte net loopt door het zonovergoten dal en sluit aan op de loipes bij St. Johann en Kitzbühel.

Scheffau zelf heeft loipes van in totaal rond 10 km lengte, die door het romantische winterlandschap en besneeuwde wouden lopen. Een bijzonder hoogtepunt is hier de tot dagelijks 21.30 uur verlichte loipe, zodat je ook ’s avonds jouw rondje nog kunt maken.

Bijzonder mooi is ook de loipe van Brixen naar Westendorf. In totaal beschikt Brixen over 15 km aan loipes, de 4 km lange hoogteloipe bij Hochbrixen meegeteld. Bij Ellmau zijn er nog 16 km meer, waarvan de Kaiserloipe met ca. 5,5 km de langste is.

Bovendien heb je bij Ellmau aansluiting op de 225 km lange Koasaloipe – voor extra plezier! Een highlight is het loipecentrum in Angerberg/Mariastein dat je 40 km super geprepareerde en rustig gelegen wegen biedt, waaronder een nachtloipe. 15 km indrukwekkende loipes vind je daarentegen bij Söll – inclusief een imposant panorama-uitzicht!
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Accommodaties in Scheffau

Kaart vergroten

Zoeken…

: Langlauf Scheffau

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs