Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Serfaus-Fiss-Ladis

73 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbeveling:

Plaats 9,5
Skigebied 9,4
Pistekaart
Serfaus-Fiss-Ladis
Informatie over het skigebied
Serfaus-Fiss-Ladis
Het hoogste punt: 2.828 m
Het laagste punt: 1.200 m
Hoogte skioord: 1.429 m
Liften in totaal: 68
Sleepliften: 40
Stoeltjesliften: 16
Gondelbaan: 12
Pistes in totaal: 159 km
Pistes:
47 km
Pistes:
112 km
Pistes:
27 km
Skiroutes: 28 km

Wintersport Serfaus-Fiss-Ladis - Skiplezier op het zonneplateau!

Serfaus-Fiss-Ladis

Op een hoogteplateau liggen deze 3 mooie plaatsen ingebed in de bergwereld van Tirol en maken deel uit van een van de zonnigste gebieden in Oostenrijk. Voor sneeuwzekerheid tot in het voorjaar zorgen talrijke sneeuwinstallaties en de hoge ligging tot op 2.820 m. Serfaus is ideaal voor families met kinderen; het oord is van verkeer verregaand ontlast en er is ook geen doorgaand verkeer. De gratis metro Serfaus verbindt de parkeerplaatsen aan de rand van het oord met het station van de kabelbaan. Bovendien is er een ruim vrijetijdsaanbod voor kinderen zoals de kindersneeuwbergweide. Een hoogtepunt is ook het "S1" - de moderne zone rond om de kabelbanen nodigt uit tot winkelen en genieten! Fiss daarentegen is een pittoresk oord met een kleine voetgangerspassage en mooie boerderijen. Ladis is de kleinste en rustigste van de drie plaatsen.

Het skigebied lokt met zijn grotendeels middelzware pistes, oneindige freeridevariaties en perfect uitgeruste funparken. Maar ook voor langlauffans en winterwandelaars is de regio een echt paradijs!

Oberinntal

Het Oberinntal gaat van het Zwitserse Engadin tot enkele kilometer ten westen van de Tiroolse hoofdstad Innsbrück. Het op vele punten smalle dal wordt gekenmerkt door de indrukwekkende ravijnen en door de meer dan 3000 m hoge Lechtaler Alpen in het noorden en de Ötztaler Alpen in het zuiden waardoor het omgeven is.Talrijke vrijetijdsmogelijkheden zoals winterwandelingen, rodelbanen, overdekte zwembaden, schaatsen, paragliding en typische Tiroolse après-ski maken het Oberinntal tot de perfecte vakantiebestemming voor de wintersport!

Vervoer Serfaus-Fiss-Ladis

  • Trein: Landeck (ca. 25 km), Imst (ca. 40 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 95 km), Friedrichshafen (ca. 180 km), München (ca. 225 km)

Accommodaties in Serfaus-Fiss-Ladis

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Serfaus-Fiss-Ladis

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs