Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Lenk

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Adelboden-Lenk
Het hoogste punt: 2.362 m
Het laagste punt: 1.075 m
Hoogte skioord: 1.068 m
Liften in totaal: 65
Sleepliften: 41
Stoeltjesliften: 11
Gondelbaan: 13
Pistes in totaal: 216 km
Pistes:
97 km
Pistes:
95 km
Pistes:
24 km

Wintersportvakantie Lenk - charmante skioord!

Lenk

Het charmante plaatsje Lenk ligt in het Simmendal op een hoogte van ca. 1.068 m. Het traditierijke plaatse staat bekend voor veel zon en weinig wind. Afgerond wordt dit door het grote aanbod voor wintersporters, waarbij er een grote focus op gehandicapte sporters ligt. In de loop der jaren is Lenk een centrum voor wintersport geworden en biedt met het skigebied Adelboden-Lenk ideale afdalingen voor gevorderden en idyllische pisten voor genieters.

Wie na een dag op de piste nog meer sportieve activiteiten zoekt of het mooie dal wil verkennen krijgt in Lenk veel geboden. Belangrijke informatie: de plaatsen Adelboden en Lenk liggen in 2 verschillende dalen en zijn alleen via de skipiste met elkaar verbonden.

Adelboden-Lenk

De regio Adelboden-Lenk ligt centraal in het westelijke gedeelte van het Berner Oberland en staat bekend om haar gastvriendelijke plaatsen. In de vele gezellige hutten en restaurants kunt u zich laten verwennen door de lokale gerechten of u kunt zich overgeven aan het grote culturele en sportaanbod. Adelboden-Lenk biedt met rond 220 km een van de grootste wintersportgebieden van het Berner Oberland. Het gebied staat vooral bekend om haar geweldige pistes en moderne liften. Het mag dan ook geen wonder zijn dat het wintergebied de bakermat van de traditionele FIS-wereldcupwedstrijden is. Toch laat de regio niet alleen de harten van de skiërs en snowboarders sneller kloppen, er zijn hier namelijk ook nog mooie langlauf- en wandelgebieden te vinden.

Vervoer Lenk

  • Trein: Zweisimmen (ca. 13 km)
  • Vliegtuig: Genf (ca. 170 km), Basel (ca. 180 km), Zürich (ca. 205 km)

Accommodaties in Lenk

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Lenk

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs