Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Saas-Almagell

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Heidbodme
Het hoogste punt: 2.400 m
Het laagste punt: 1.672 m
Hoogte skioord: 1.672 m
Liften in totaal: 7
Sleepliften: 5
Stoeltjesliften: 2
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 12 km
Pistes:
4 km
Pistes:
8 km
Pistes:
0 km

Skigebied Heidbodme

Skigebied Heidbodme

Met uw "Destinationspass" (zie skiregio) kunt u niet alleen het skigebied van Saas-Almagell gebruiken, maar ook alle andere 145 km piste in het Saastal - inclusief het gletsjerskigebied in Saas-Fee.

In Saas-Almagell staat u met het skigebied Heidbodme een familievriendelijk skigebied met 12 km rode en blauwe pistes tot uw beschikking. De afwisselende pistes worden aangevuld met een mooi kinderland: "Furggstalden". Kinderen kunnen hier leren skiën op een leuke manier, u vindt hier bijvoorbeeld snowtubes en een kindersneeuwscooter! Het landschap in het kinderland wordt bepaald door leuke stripfiguren.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Saas-Almagell

Voor het populaire nachtskiën in het Saastal is Saas-Almagell de perfecte locatie. Elke donderdag worden hier van 20 tot 22 uur de skiliften van het dorp voor het nachtskiën in gebruik genomen. Daarnaast is in het naburige dorp Saas Grund in het gehucht "Unter dem Berg" het nachtelijke skiën mogelijk. Hier wordt vier keer per seizoen alsmede na aanmelding vooraf een klein nachtskigebied geopend. De dorpslift Ziebel bedient de kindvriendelijke blauwe piste.

Een ander aantrekkelijk nachtskigebied ligt in Hohsaas. Op 2.400 m hoogte bij de Kreuzboden vindt één keer per maand het skiën bij volle maan plaats. Tussen december en maart wordt van 18:30 tot 21:45 uur een piste voor het nachtskiën verlicht. Op enkele dagen is hier ook nachtrodelen mogelijk.

Après-ski Saas-Almagell

In Saas-Almagell kunt u een lange skidag in een gezellig afsluiten in een restaurant. Natuurlijk kunt u ook direct bij het dalstation proosten op een geslaagde skidag. Als u in de avond wilt après-skiën kunt u kiezen uit 3 verschillende bars. Meerdere mogelijkheden vindt u in het nabijgelegen Saas-Fee. Hier wordt u aan het einde van de dalafdaling direct uitgenodigd. Verschillende barretjes zoals de "Fee-Iglu-Bar" of de "Black Bull Bar" nodigen uit: mooie terrassen, leuke muziek en lekkere drankjes! Wie de avond liever rustig doorbrengt kan kiezen voor een café of restaurant en zich later verwennen met heerlijke Zwitserse specialiteiten.

Voor actie naast de piste wordt in Saas-Almagell ook gezorgd. Bijvoorbeeld op de 3 km lange rodelbaan die bij Furggstalden begint, deze is in de avond regelmatig verlicht. Op de ijsbaan kunt u schaatsen of een poging wagen aan het ijsstok-schieten. Natuurlijk kunt u de prachtige omgeving ook eens ontdekken door middel van een sneeuwschoen wandeling. Wie ontspanning zoekt vindt in het Saastal ook talrijke mogelijkheden voor een dagje ontspannen in een wellness. Wie opzoek is naar een absolute adrenalinekick moet naar de "Gorge Alpin". Met ladders, touwbruggen, schommels en diverse kabelbanen wordt u via de bergen van Saas-Fee naar Saas-Grund gebracht. Dit natuurlijk onder begeleiding van een ervaren berggids.

Snowpark: Freestyle Park Morenia Snowpark Saas-Almagell

Het uiterst sneeuwzekere skigebied van Saas-Fee biedt een breed scala aan verschillende hellingen en biedt voor iedere wintersporter wel wat. En niet alleen dat: twee verschillende snowparks trekken freestylers, professionals en beginners. In het Moreniagebied, op 2.600 m hoogte, ligt het freestyle park "Morenia" met verschillende kickerlines, boxen, rails en een quater- en halfpipe. In de chillout-zone kunt u tussendoor heerlijk relaxen.

Beginners moeten eens een kijkje nemen in het beginnerspark bij Stafelwald. Daar kunt u op 3 verschillende lines voor verschillende niveaus oefenen met uw mooiste trucjes.

Onder de Kreuzboden, in het skigebied van Saas-Grund vindt u het funpark "Kreuzboden": dit snowpark laat het hart van freestylers sneller kloppen!

Het skigebied Heidbodme is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Zwitserland

Beoordelingsrapport van experts Heidbodme

Het testrapport Heidbodme is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Saas-Almagell

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Saas-Almagell

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs