Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

St. Moritz

92 Aantal beoordelingen:

94 % Aanbeveling:

Plaats 9,2
Skigebied 9,3

Langlauf St. Moritz

Informatie over langlaufen

230 km km loipe:

De hele skiregio beschikt over een loipenetwerk van ongeveer 230 km en biedt de langlaufers een wintersportparadijs, waarmee alle wensen worden vervuld. Een echte uitdaging vormt de langste loipe, waarbij maar liefst 61 kilometer worden afgelegd. Deze loipe loopt van Maloja via Zuoz en S-chanf naar Zernez.

Een echt uitblinker is de beroemdste loipe van Zwitserland, een 42 km lang marathontraject tussen Maloja en S-chanf. Op dit traject wordt er jaarlijks op de tweede zondag van maart het grootste langlauf-event van het jaar plaats, waaraan meer dan duizend deelnemers meedoen. Het mooiste uitzicht bieden de hoogteloipes. Een echte aanrader, is de loipe "Alp Bondo", die op 2.093 - 2.200 m hoogte ligt en een lengte heeft van 8 km. Maar u kunt ook voor de hoogteloipes bij Maloja en Silvaplana kiezen. Wie ook 's avonds de piste niet wilt verlaten, kan zich op een van de drie verlichte loipen, zoals de 2 km lange nachtloipe bij St. Moritz, ook op een later tijdstip overgeven aan het wintersportplezier.

Om gebruik te kunnen maken van de loipen heeft u de Zwitserse langlaufpas nodig, deze kost CHF 10 per dag en CHF 30 per week.
Loipekaart St. Moritz
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Accommodaties in St. Moritz

Kaart vergroten

Zoeken…

: Langlauf St. Moritz

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs