Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Châtel

58 Aantal beoordelingen:

92 % Aanbeveling:

Plaats 8,5
Skigebied 8,5

Skiregio Les Portes du Soleil

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.466 m Pistes in totaal: 580 km
Het laagste punt: 1.000 m
Pistes:
310 km
Liften in totaal: 165
Pistes:
210 km
Sleepliften: 82
Pistes:
60 km
Stoeltjesliften: 72
Gondelbaan: 11
Met 580 km pistes en 165 liften en meer dan 400 km² oppervlakte behoort het skigebied met zijn gigantische omvang tot de grootste ter wereld! Romantische bosafdalingen, ongerepte diepsneeuwhellingen, steile buckelpistes en eersteklas funparken – dat is Les Portes du Soleil, de “Poort naar de zon“!"

In het uitgestrekte skigebied tussen het meer van Genève en de Mont Blanc kunt u heerlijk genieten van de dagtochten. De gezellige skihutten nodigen tot ontspannen uit. In Les Crosets, Champéry of Les Gets kan je twee keer per week tot 22.00 uur over meer dan 20 km verlichte pistes nachtskiën. Op boarders wachten in totaal 13 snowparks en 4 boardercrossroutes! Avoriaz, gelegen op een sneeuwzekere hoogte, staat bekend als dé ontmoetingsplek voor de boarders met 5 funparks, een halfpipe, een bosafdaling met hindernissen en het beschikt over een zeer gevarieerd aanbod voor nachtliefhebbers.

Ook diepsneeuw- en freeridefans hebben een uitgebreide keuze! Cracks kunnen hun kwaliteiten op de beruchte buckelpiste "Le Mur Suisse" op de Pass Chavanette of op de openbare wedstrijdroute met tijdsmeting op de proef stellen en ook beginners komen vooral aan de Franse kant helemaal aan hun trekken. Vergeet nooit uw identiteitspapieren wanneer u de grens wilt oversteken, omdat hier regelmatig controles plaatsvinden!
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Châtel

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Châtel

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs