Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Arabba

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Dolomiti Superski
Het hoogste punt: 3.269 m
Het laagste punt: 860 m
Liften in totaal: 456
Sleepliften: 137
Stoeltjesliften: 222
Gondelbaan: 97
Pistes in totaal: 1.200 km
Pistes:
360 km
Pistes:
720 km
Pistes:
120 km

Skiregio Dolomiti Superski

Bij het dal Livinallongo Col di Lana hoort onder andere het populaire wintersportoord Arabba, dat in het hart van het Dolomiti Superski gebied ligt. Met de skipas 'Dolomiti Superski' heeft u de beschikking over 12 skigebieden en daarmee over een onovertroffen skiregio: 1.200 km pistes en in totaal 450 liften wachten er op door u ontdekt te worden. Een van de vele hoogtepunten is zonder twijfel de wereldberoemde Sellaronda - een 40 km lange skiroute, die alle 4 Dolomieten-passen met elkaar verbindt en rond het Sella-massief loopt. Door afdalingen en liften doorkruist u zo de Dolomieten, zonder dat u uw ski's uit hoeft te trekken.

Naast de Sellaronda en vele pistes is de regio ook geschikt voor skitouren en freestylers of freeriders. Pistes die ook 's avonds voor het populaire nachtskiën worden verlicht, ronden het geweldige aanbod van de skiregio Dolomiti Superski af.

Ook vanuit meteorologisch zicht is de regio alleen maar aan te bevelen: 80 procent zonnedagen en een bijzonder lage luchtvochtigheid, die de sneeuw poederig maakt, spreken voor zich.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Arabba

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Arabba

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs