Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Toblach

75 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,6
Skigebied 9,4
Pistekaart
3 Zinnen Dolomiten
Pistekaart 3 Zinnen Dolomiten
Informatie over het skigebied
3 Zinnen Dolomiten
Het hoogste punt: 2.200 m
Het laagste punt: 1.130 m
Hoogte skioord: 1.256 m
Liften in totaal: 31
Sleepliften: 19
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 6
Pistes in totaal: 115 km
Pistes:
55 km
Pistes:
48 km
Pistes:
12 km

Wintersport Toblach - een paradijs voor alpinesport en langlaufen!

Toblach

Toblach ligt op 1.256 meter van de ingang van Höhlensteintal en geldt als poort naar de Dolomieten. Het grandioze uitzicht op de Drei Zinnen geeft aan de plaats de toepasselijke naam “gemeente van de Drei Zinnen”. Toblach kan terugkijken op een honderd jaar lange toeristische traditie en is bekend voor het organiseren van enkele langlaufwedstrijden. De moderne "Nordic Arena" met uitdagende trajecten is zowel perfect voor profs als amateursporters. Ook voor recreatiesporters heeft de plaats een afwisselingrijk aanbod: alpine- en langlaufsport, gemakkelijk bewandelbare winterwandelwegen en schaatsbanen. Laat u betoveren door de verscheidenheid aan indrukwekkende bergdecors.

Holiday Region 3 Zinnen Dolomites

Holiday Region 3 Zinnen Dolomites is een werkelijk fantastische vakantieregio! Het land van de drie toppen (2.999 m) biedt veel afwisseling: perfecte pistes, rustieke hutten, eersteklas langlaufloipes, rustige dorpjes, een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten - en dat alles tegen de schilderachtige achtergrond van de Dolomieten, die tot het UNESCO wereldnatuurerfgoed behoren! De Holiday Region 3 Zinnen Dolomites is daarom een ideale bestemming voor een ontspannen en gevarieerde vakantie.

Voor alle liefhebbers van de noordse discipline zijn hier grandioze mogelijkheden. Verken meer dan 200 kilometer aan loipes in een prachtige omgeving en treed in de voetsporen van de sportieve elite die hier bijeenkomt voor de beroemde wereldbekerwedstrijden langlaufen.

Vervoer Toblach

  • Trein: Toblach (in de plaats)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 130 km), Salzburg (ca. 230 km), Verona (ca. 250 km), Bergamo (ca. 355 km), Milaan (ca. 435 km)

Accommodaties in Toblach

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Toblach

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs