Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Kranjska Gora

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Skigebied Kranjska Gora

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 1.215 m Gondelbaan: 0
Het laagste punt: 800 m Pistes in totaal: 20 km
Hoogte skioord: 806 m
Pistes:
10 km
Liften in totaal: 19
Pistes:
8 km
Sleepliften: 13
Pistes:
2 km
Stoeltjesliften: 6

Skigebied Kranjska Gora

Het skigebied Kranjska Gora hoort met 20 pistekilometers bij de 5 grootste en best beoordeelde skigebieden in Slovenië. Het gezinsvriendelijke skigebied is te bereikbaar via 3 toegangslocaties en beschikt over zes stoeltjes- en 13 sleepliften.

Het Noordse skicentrum Planica biedt een sleeplift met oefenhelling en is perfect geschikt voor beginners. Wie na de oefenhelling ook wel een iets steilere piste aandurft, moet in Kranjska Gora beginnen, want hier is een eenvoudige afdaling tot in het dal mogelijk. Vanuit Podkoren bereik je via een stoeltjeslift ook rode en zwarte pistes. Wintersporters van alle moeilijkheidsniveaus zijn hier goed op hun plaats.

De accommodaties in Kranjska Gora liggen heel dicht bij de piste. Dat is een verder voordeel voor gezinnen.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Kranjska Gora

Het skigebied Kranjska Gora heeft een goed nachtskiaanbod. Van maandag tot zaterdag kan je tot 19 uur van de nachtslalom op verlichte pistes genieten. De twee 4-persoonsstoeltjesliften Dolenčev Rut en Kekec zijn hiervoor beschikbaar.

Après-ski Kranjska Gora

Slovenië en vooral Kranjska Gora biedt vele mogelijkheden voor activiteiten. Bij de bevroren waterval Lucifer in het Martuljek-woud kunt u ijsklimmen. Ook snow biking is zeer bekend in Slovenië. Hier speelt voorkennis geen rol, omdat de sneeuwfiets zeer stabiel en veilig is. Het Jasna-meer is in de winter een natuurlijke ijsbaan. Bovendien zijn er 100 km wandelroutes, die ook in de winter geruimd zijn.

In het Obersavetal liggen bovendien meerdere routes voor liefhebbers van skitoeren. Voor beginners zijn de routes vanaf de toppen van de Karawanken, terwijl gevorderden zich over de kammen van de Julische Alpen kunnen wagen. De populaire routes zijn 'Mojstrovka', 'Kotovo sedlo' en 'Za Cmirom'.

In de avond kunt u rondom Kranjska Gora op een met fakkels verlichte rodelroute terecht, een sneeuwschoenwandeling bij volle maan ondernemen of een kleine markt op de helling met verlichte huisjes en een aanbod van culinaire en andere ambachtelijke producten bezoeken.

Snowpark: Kranjska Gora Kranjska Gora

Het snowpark 'Kranjska Gora' biedt naast de typische schansen en rails ook een piste voor skicross, waar u een snelheidswedstrijd kunt houden. Hier is tot in de avond ook slalommen mogelijk. Het snowpark bereik je vanuit Kranjska Gora via de stoeltjeslift Kekec.

Is het skigebied Kranjska Gora niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Slovenië

Beoordelingsrapport van experts Kranjska Gora

Het testrapport Kranjska Gora is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(2,8 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski

Accommodaties in Kranjska Gora

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Kranjska Gora

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs