Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Saas-Fee

38 Aantal beoordelingen:

94 % Aanbeveling:

Plaats 9,2
Skigebied 9,4

Skiregio Saastal

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 3.573 m Pistes in totaal: 146 km
Het laagste punt: 1.483 m
Pistes:
35 km
Liften in totaal: 40
Pistes:
90 km
Sleepliften: 25
Pistes:
21 km
Stoeltjesliften: 4
Gondelbaan: 11
Met de "Destinationspass" staan 146 km piste in alle moeilijkheidsgraden voor u klaar! Tussen 1.483 en 3.573 meter hoogte biedt het Saastal, dat door 18 bergen boven 4.000 m omringd wordt, 3 prachtige skigebieden inclusief een gletsjerskigebied.

In Saas-Grund wordt u door twee gondelliften van 1.552 m naar een hoogte van 3.200 gebracht. Hier komen in totaal 29,5 pistekilometers samen in het skigebied Kreuzboden. Saas-Fee biedt beginners met haar eenvoudige en brede piste de perfecte condities, maar ook de echte skicracks komen hier aan hun trekken. Aan de voet van de gletsjer heeft u prachtige poedersneeuwmogelijkheden. Een absolute hoogtepunt is de 9 km lange panoramapiste van Mittelallalin naar Saas-Fee. Van Hohsaas naar Saas-Grund loopt de langste afdaling met over een afstand van in totaal 14 km.

De pistes in het Saastal kunnen de gehele winter, van november tot april, gebruikt worden. Door de hoogte zijn alle gebieden sneeuwzeker! Vanaf midden maart kenmerkt het gebied zich door de enorme sneeuwval en de vele zonuren.

De twee snowparks in Saas-Fee en Saas-Grund bieden boarders veelzijdige attracties voor een geweldige dag. Daarnaast is er een verlichte piste waardoor u ook in de avond kunt skiën.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Saas-Fee

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Saas-Fee

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs